Отслабване Мери

диета за релеф

Мотивирам ви с промяната на Мери 🙂 С нея работихме за изчистване на последни мазнини след раждане. Очевидно Мери няма наднормено тегло, дали ще изчисти тези последни мазнини е без значение за здравето й. Тези последни мазнини са важни единствено за това как се чувстваме и да знаем, че можем да постигнем каквото искаме.

Внимание: резултатите на Мери са постигнати много бързо – късметлийка. На повечето хора им трябва двойно повече реме. Така че не се сравнявай! Всеки постига целите си в свое темпо!

Ако имаш нужда да се видиш без последните мазнини, за да добиеш увереност, че те не са важни за постигане на щастие, пиши на Руми и започваме да работим за твоята щастлива промяна. Изпрати само 2 думи “искам промяна”. Тук може да видиш какво включват програмите на Руми (всяка е индивидуална), а тук още снимки на преди-след програма, изготвена от мен 🙂

Оставям те с разказа на Мери.

Реших да започна моята промяна от Април тази година. Случайно намерих клипчета със страхотни упражнения на Руми и започнах да ги правя, но няколко дни след това когато разгледах обстойно сайта https://studio.fitnesinstruktor.com реших да пиша на Руми и да поискам изготвяне на индивидуално меню с всекидневни тренировки.

Никога преди това не съм правила диети или лишения от дадени групи храни и знаех че ще ми бъде малко трудно, но волята ще ми помогне да се справя. Получих бърз отговор от Руми със съвети, въпроси и пояснения. Цялата комукикация вървеше бързо, ясно и приятно. Месец след това започнах с тренировките и менюто.

Имах 2-3 кг за чистене, които не ми даваха покой. Когато забременях качих 33 кг, свалих 30 за близо 2 години, без упражнения, лишения и диети. Но тези 3 кила, благодарение на персоналнот меню и невероятните упражнения изготвени от Руми, се стопиха за отрицателно време.

отслабване с Руми

Още първия месец имах невероятни резултати, като Руми не спираше да ме мотивира и хвали, колко добре съм се справила. Това ми даваше още повече сили да продължа с пълна пара. Направих месец стриктно персонално меню+индивидеални тренировки и след това Руми ме посъветва да започна 90 дневното предизвикателство. Съгласих се и го започнах с голямо удоволствие, кратки тренировки, разнообразни и с чудесно натоварване, след всяка тренировка летях от добре свършената работа.

Сега е моментът да кажа БЛАГОДАРЯ ти Руми за това, което правиш за всички, които искат да бъдат различни, поддържани и красиви. Благодаря за съветите и мотивацията, БЛАГОДАРЯ ти, че не спираш да бъдеш до мен!

Сега, когато постигнах това, което желаех, мисля че ми се искат още по-добри резултати. Затова продължавам напред и нагоре заедно с моята фитнес инструкторка Руми.

Приятелски казвам на всички дами, а и не само на тях, че който избере Руми за свой инструктор, може само да се радва, че ще бъде един/една от всички нас, щастливо трениращи хора!

Това беше моята история, не спирайте да тренирате и да се развивате, уважавайте тялото си и се отнасяйте с любов към него!!!

Успех и мотивиращи прегръдки за всички!!!

хранене за релеф

Искаш ли да влезеш във форма, докато хапваш любимите си рецепти, адаптирани от Руми. Пиши ми и започваме да работим за твоята промяна. Изпрати ми само 2 думи “искам промяна”.