Отслабване Мария

Здравейте, прекрасна банда! Радваме се на хубаво време, вкусна храна и редовни, кратки тренировки, нали така? 🙂
Днес искам да ви мотивирам с Мария, с нейното търпение и постоянство 🙂 Мина 1 година, за да се хареса в огледалото, но какво значение има времето, щом целта е постигната, а наученото по пътя е така ценно :))

Започни своя път сега, изпрати ми имейл със само 2 думи „искам промяна“! Тук може да видиш какво включва програмата, която изготвям.

От дете натрупах излишни килограми, които винаги са ми били комплекс, но никога не съм си давала сметка, че причина за това е храната, с която се храня и липсата на физическа активност. Хапвах си пържено, готвено с доста мазнина, кафето пиех с 3-4 лъжички захар, обичам тестени изделия, а хлябът присъстваше на всяко хранене, пийвах си и газирани напитки, а кафето вървеше с няколко бисквитки.

Пробвах какви ли не диети, които в този момент ми повлияха зле здравословно, а след края на диетата отново връщах старите си килограми. Имаше периоди, в които си мислех, че се храня здравословно, хапвайки си по няколко филии пълнозърнест хляб, обливайки обилно салатата с олио, хапвайки захар в почти всичко.

Бях отчаяна, че не се получават нещата. А след като родих тежах 65 кг. Част от тях свалих без да усетя, до 58 кг, но продължавах да се чувствам зле от това, което виждам в огледалото. Един ден реших да се разходя малко по магазините да си купя нещо за настроение и в този момент продавачката, усмихвайки се, ме попита кога ще раждам :-(((

Бях съкрушена. Прибрах се отчаяна вкъщи. Не след дълго попаднах във фейсбук на твоята страница, в която много ме вдъхнови историята на едно момиче, което беше свалило около 20 кг, които заради хормонални проблеми е натрупало. Другото, което ме впечатли, е че можеш да постигнеш всичко това, тренирайки само 20 минути вкъщи.

Преди време пробвах във фитнес зала, но не спазвах хранителен режим и не ходих редовно, защото нямаше кой да гледа детето. Когато казах за своите намерения да ти пиша, на съпруга ми, той също не вярваше, че ще се получи нещо, но аз вътрешно вярвах, че точно ти ще ми помогнеш.

И една година по-късно съм изключително щастлива, че съдбата ме срещна с теб, прекрасна Руми. Ти си страхотен професионалист и знаеш как да вдъхнеш кураж на клиентите си.

Благодаря ти още веднъж затова, че ме научи как да се храня и че резултат се постига и с тренировки, които не е нужно да са в зала или дълги като време.

Желая ти много щастие, защото го заслужаваш и правиш хората щастливи.
Мария

Напиши ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да вървим заедно по пътя към целта ти 🙂