Отслабване Мариета

хранителен режим за отслабване

/за скептиците: даже снимани от различен ъгъл, снимките показват огромна промяна/

Днес мотивацията идва от Мариета, която за 3 месеца постигна супер промяна. Промяната продължава и сега, защото след като усетиш колко си силна искаш да стигнеш до край и да вдъхновиш още хора! Винаги се вълнувам от снимки Преди-След – това ми е любим момент. Много се радвам, че Мариета не се отказа, когато дойде застоят – нормално е, случва се, но има методи да се пребори.

Мариета постигна много за 3 месеца:

тегло: -9 кг
бюст: -10 см
талия: -10 см
ханш: -9 см
бедра: -5 см
бицепс -5 см

Персоналното меню на Мариета беше почти без риба и с малко зелении – това бяха нейните предпочитания. Ако искаш да ти изготвя персонално меню само с храните, които обичаш и без храните, които не обичаш, пиши ми на имейла. Тук може да видиш как работя и какви менюта изготвям.

Оставям те с историята и снимките 🙂
————————————

Здравейте,

Казвам се Мариета, на 21 години, студентка съм… 🙂

Ии по същество .. пиша, за да разкажа най-накрая и моята история, да споделя промяната, до която за пръв успях да стигна.

Толкова е трудно и сложно понякога да решиш какво точно искаш, а решиш ли се иска и ритник отзад, който никога не ми се получаваше 🙁

Всъщност никога не съм била от изваяните принцеси с перфектни телца.. не бях дебела, но за сметка на това пухкаваа 🙂 , а това ми беше достатъчно, за да се чувствам зле.

Никога не съм се съобразявала с това, което поглъщам.

Като повечето жени съм започвала всевъзможни диети – за не повече от месец. Мисля, че съм имала сбъркана представа за отслабването..бях убедена, че само ако започна (което беше най-трудното) ще се стопя за не повече от месец. И следователно .. колкото и усилия да полагах, за месец не стана чудо! Точно това ме отказваше всеки път ..проваляше се всеки опит.

Имам навик да пиша в търсачката Google – ОТСЛАБВАНЕ 🙂 ..и така в повечето случаи ми излизат едни женици .. с фрапиращи разлики и постижения, повечето, от които нереални разбира сее ..а АЗ ..Аз просто им се наслаждавах ии все си казвах някой ден .

отслабване мариета

Докато една вечер ..ровейки из мрежата .. не забелязах ..реални снимки, с реални постижения ( не за един месец разбира се :)) ..Така стигнах до Руми ..Знаех си, че е дошло времето за нов ОПИТ ! 🙂

След двудневно ровене из сайта, изчитане на всички коментари, статии, снимки ..РЕШИХ, че единственият начин да успея да направя нещо сполучливо и успешно е катоо.. съм отговорна пред някой!

Някой като Руми, който да ме стимулира всеки ден, всеки час ако се налага, човек разбиращ от работата си..Ии някой, който просто да ме държи изкъсо и да не ми позволи да се откажа, да ме похвали за -1 см 😀 , което ми звучеше адски смешно и несериозно.

Следващата стъпка беше много проста ..драснах на 2 ..на 3 едно писмо до Руми, на което ми беше отговорено светкавично (както и на всеки следващ мой глупав въпрос или коментар) о_О

Поиска от мен нужната и информация и ми оставаше само да чакам 🙂 🙂 ГОЛЯМОО чакане ..просто нямах търпениее да се започваа.

И така много скоро получих ВСИЧКО – изготвено персонално меню, тренировки, отговори на всичките ми въпроси, стимули и най-вече подкрепа !!! Иии тук започна забавното ..аз която мислех, че картофът е един от най-полезните зеленчуци и че няма как да напълнея от него..аз която можех да не вечерям, НО трябваше да си изям шоколада ..и не си мислете, че се задоволявах с парченце ..две ..три.. Не сладури ..бях на принципа “ВСИЧКО или нищо”, което в повечето случаи си беше всичко .. БУКВАЛНО 😀

отслабване мариета

Таа голямо мъчение си беше ..първите дни, както с храната така и с тренировките. След първата тренировка ..се замислих, колко не можеща съм..мързелива и безсилна 😀

Скачах 10 минути и след това още 20 се чудех как да се успокоя и да дишам нормално.. Изобщо видях колко “забила” съм.

В голяма част от случаите ..бях на косъм да продължа да спя и да прескоча тренировката, но НЕ, бях поела отговорност..исках резултати..исках някакви резултати..колкото може по-бързо, а със спане нямаше да се получи !

И ден след ден ставаше все по-лесно, все по-леко, чувствах се все по-добре …а беше толкова лесно ..храниш се задоволяващо, не с боклуци, а с истинска храна и отделяш 30 -50 минути на ден за тренировка. Тренировка, която ми се струваше твърде кратка, за да постигна някакви резултати в началото.. А след това ..след седмици..след месец ..разбираш как не е необходимо да спиш във фитнеса, за да постигнеш целта си, дори не е нужно да излизаш от дома си..

Осъзнаваш как малките усилия и ГОЛЯМОТО постоянство несъмнено те отвеждат до желаната цел.

Както за мен, така мисля и за повечето от вас, най-трудно ми беше да бъда постоянна, да успея да продължа напред, дори когато 3 поредни седмици нямах никаква промяна в мерките си.

Полагах дори повече усилия, а резултатът просто не идваше. Спрях..просто спрях.
Знаех, че ако се откажа, то това ще е точно в този момент.

Но ..НЕ .. мисля си, че Руми дори не осъзнава какво значи за нас (клиентите си) ..колко важна роля играе, не чрез изготвянето на самото меню, не в самите препоръки, тренировки…а с подкрепата си – именно тук- мястото, на което спираш и си готов да се откажеш. А тя е там, за да те “изрита” със същата сила ..само напред!

А ето и какво постигнах за 3 месеца:
тегло – 65,6 / 56,8 кг. (~ – 9 кг)
бюст – 93 / 83 см (-10 см)
талия – 78 / 68 см (-10 см)
ханш – 98 / 89 см (-9 см)
бедра – 55 / 50 см (-5 см)
бицепс – 29 / 24 см (-5 см)

НЕ е много, все още нямам перфектното, изваяно тяло, но никой не е казал, че спирам до тук! Това за мен е само началото и смятам да стигна до края.

Не спирайте да четете всички тези лични истории, на истински хора, положили адски усилия и постигнали огромни резултати..това е една безкрайна мотивация. Не знаете каква “спортна злоба” ще се роди у вас..а и чисто по български..само както ние си знаем и можем “Защо той да може , а аз не” 🙂 си е достатъчна причина да се мотивирате .

Дано съм успяла да помогна на всички колебаещи се, на всички чудещи се ..ще стане ли..няма ли да стане?! ЩЕ СТАНЕ – казвам Ви ..колкото по-скоро се вземете в ръце, толкова по-скоро ще сте горди с постиженията си!

На всички Вас – поздрави и Успех !

А на Руми – Едно голямо БЛАГОДАРЯ !
————————————

От Руми: Ако искаш да започнеш своята промяна, пиши ми на имейла. Никога няма да е перфектното време да започнеш СВОЯТА промяна. Животът ще се случва докато го планираш и винаги ще има спънки и пречки. Но даже и по 1 кг да сваляш на месец – след 1 година ще си -12 кг. След 1 година ще съжаляваш, че не си започнала сега.

Хората сме склонни да отлагаме, защото сега не ни е удобно – никога няма да ни бъде. Просто правим максимума според ситуацията, или както казвам на клиенти ВЪЗМОЖНИЯТ максимум, който може да е 5 минути тренировка днес, 40 минути утре. Ако всеки път се раздаваш според ВЪЗМОЖНИЯ максимум – значи си на прав път.

Перфектният максимум не е за реални хора, той е за роботи! Искам да съм щастлива, а не перфектна, а ти? Искам да ти покажа как да се чувстваш щастлива в кожата си и да се харесваш такава каквато си сега и каквато ще бъдеш след няколко месеца. Можеш да бъдеш каквато си искаш. Силата е в теб – отключи я!