Отслабване Мари

здравословно отслабване

Мари се свърза с мен, защото покачва килограми, след като спира цигарите. Ето как намаляха мерките й (първо са началните, след това крайните):

Тегло от 74 на 61 кг
Талия от 82 на 75 см
Ханш от 98 на 86 см
Бедро от 59 на 53 см
Прасец от 39 на 36 см
Ръка от 30 на 26 см

Свали излишните килограми, докато хапваш любимите си ястия без чувство на вина и тренираш само 30 минути на ден. Пиши на Руми само 2 думи “искам промяна”, за да ти изготви твое индивидуално в меню, само с храните, които обичаш. Няма да ядеш нищо, което не обичаш. Това е програмата, която следва Мари. Тук може да видиш още снимки преди-след отслабване.

отслабване с Руми

Оставям те с разказа на Мари:

Здравейте!
Казвам се Мари и съм на 24 год.

Да си призная не съм се и надявала, че ще стигна до тук- да напредна толкова, че да мога да споделям с други, но ето че неусетно се случи.

Искам да споделя с Вас не толкова успеха от свалените килограми, колкото пълната невероятна промяна, която се случи с мен.

По принцип съм си лакома и от дете съм пухкава или да речем едричка- всички ми казваха, че такъв ми бил кокала и аз вярвах. Имах най-ужасните хранителни навици или по-скоро липса на такива. Редовно се е случвало да ям , докато мога да поема без ограничения на сладко, пържено, мазно, тестено, газирано и тн.

Звучи ужасно, нали?

Е, сега вече го осъзнавам и аз след години поглеждайки назад. Вследствие на редовното преяждане се сдобих трайно с разширен стомах, който винаги е бил моят така наречен мазол. Добре поне че обичам движението и съм спортна натура, та поне това ме е спасило от още по-ужасни последствия.

Диети почти не съм спазвала, просто защото не мога да гладувам, а тогава имах погрешното схващане, че диетата е именно това. По-скоро, когато решах, че трябва да отслабвам се юрвах да тичам, да карам колело и да скачам на въже и до към 17-тата ми год. помагаше след, което дойде един момент в който качих до 70 и се закотвих там. Мисля, че е ясно, колко комплексирана съм се чувствала през по-голяма част от времето и какъв проблем ми бяха басейните и тесните дрехи 🙂

Всъщност съвсем сериозно си мислех, че има хора, които просто си имат хубави тела и такива, които са осъдени да носят не хубави тела и че моето просто никога не може да стане слабо или стегнато, просто защото не е от „тези“ тела 🙂 и, че е създадено за да е такова-пълно.

Хайде стига с негативите- сега идва приятна част 🙂 🙂 🙂

Моментът в който реших , че трябва спешно да направя нещо беше, когато качих доста килограми вследствие, че отказах цигарите преди година. Само искам да Ви споделя, че това е първото най-хубаво нещо, което направих за себе си.

Първоначално се ограничавах и пазех да не ям много, но последните 4-5 месеца, като че ли ми писна-бях спряла да ям хляб и да пия газирано, ограничавах се във вредните неща, като банички, бургери, дюнери и тн. и пак не мърдах надолу с килограмите.

В този период стигнах до 74 килограма-най-голямата цифра, която съм виждала на кантара и тогава….се изплаших. Изплаших се накъде съм тръгнала и ако продължавам така докъде ще стигна. Вече нямах и помен от мускули по краката или ръцете, гърбът ми беше замазан от мазнини а целулита, като че ли беше тръгнал на поход за да завладее цялото ми тяло!

Ааа не!

Тъкмо бях в период, в който се чудех какво да направя за да отслабна, като изключим драконови диети и всякакви хапове, защото съм върло против и мой приятел ми каза, че прави някакви упражнения, които му се отразявали много добре и беше много доволен (Табатите на Руми).

Започнах да ги правя и аз и виждах, че имат ефект въпреки че не се справях съвсем с храната. Започнах да чета и препрочитам историята на жените, които са отслабнали. Гледах снимките и в един момент си помислих, че и аз бих могла да постигна нещо такова. Изчетох целия сайт и се вдъхновявах все повече, докато реших че е време за промяна.

Точно това написах на Руми-Искам промяна!

Не защото исках само да отслабна, а да скъсам връзката с дебеланката и лакомницата вътре в мен. Да променя нещата изцяло. И така започнах менюто (само ще вметна, че абсолютно никой от познатите ми, на които казах, за персоналното меню ми не ми повярва, че ще подейства. Всички казваха-нищо няма да направиш, хвърлила си си парите на вятъра, а аз си мислех- Да бе да, стой и гледай 🙂

Първия път, когато отворих менюто, когато Руми ми го прати се вълнувах, като малко дете от предстоящото-приемах го, като един вид приключение.

Менюто си го спазвах стриктно. Ако ми се приядеше нещо в повече – примерно един плод или още 50 г ядки, умувах от какво да се откажа от през деня за да мога да ги изям. В един момент това става навик. Тренировките също не ги пропусках независимо колко уморена съм или колко ми се спи. Просто започвах и в един момент като се обърна и съм я свършила.

Сега ще изброя всички хубави последствия от моята промяна.
Мерки:
Тегло-74/61
Бюст-94/91
Талия-82/75
Ханш-98/86
Бедро-59/53
Прасец-39/36
Бицепс-30-26

– Свалих ненужни 13 кг и се чувствам невероятно добре
– Кожата на лицето ми се изчисти
– Потя се много по-малко
– Месечния ми цикъл, вече не е убийствено болезнен, като преди, дори изобщо.
– Имах болки в областта на таза от прещипан нерв, които също изчезнаха от упражненията.
– Стойката ми се изправи
– Станах някак по-отговорна

Ох, толкова са много, че мисля че ще Ви отегча.

Промених хранителните си навици от корен. Ям само жива и здравословна храна, боклуци не ми се и поглеждат дори. Вече знам как да се храня за да не преяждам и с какво да се храня за да бъда на първо място здрава, а с това и по-слаба. Естествено, сега съм само в началото, имам много да уча още, но важното е, че положих основите и няма да се върна назад. За мен се преоткри един напълно нов свят- здравословен, прекрасен и вкусен при това 🙂

На старото си Аз мога да кажа: Сбогом, Лакомнице, сега си по-добър човек.

А на Вас, мили дами, които не сте се решили още на промяна: Действайте 🙂 Няма нищо по прекрасно от това да се чувстваш уверена, красива и със самочувствие.

Руми, благодаря на всички богове за момента, в който си решила да споделиш своя опит и да започнеш да помагаш. Ти си нашето спасение и вдъхновение 🙂
Благодаря ти!

отслабване с персонално меню

Руми може да ти помогне да изградиш здрава връзка с храната и да се храниш без чувство за вина. Изпрати й имейл само с 2 думи “искам промяна” и започни своята промяна с усмивка 🙂