Марчела, отслабване в менопауза

снимка преди след отслабване

Прекрасниии, днес ви мотивирам с разказа на Марчела. Тя отслабна супер бързо. За 2 месеца постигна толкова, колкото повечето хора успяват за 5. Късметлийка! Но и много упорита и мотивирана. Мотивацията е много важна!

Какви гени имаме е късмет, но на какво подлагаме гените си зависи изцяло от нас!

Марчела се бори за своята добра форма, като хапваше храни източници и тренираше редовно.

Ето какво постигна за 9 седмици:

Тегло от 68 кг на 59 кг
Талия от 90 см на 76 см
Ханш от 103 см на 96 см
Бедро от 55 см на 47 см
Прасец от 31 см на 30 см
Бицепс от 28 см на 26,5 см

отслабване с тренировки

Искаш ли да хапваш вкусна храна, само каквото обичаш, да тренираш по 20 минути на ден и да си в най-добрата си форма? Изпрати ми имейл само с 2 думи “искам промяна” и започваме да работим за твоята перфектна форма. Тук може да видиш какво включва програмата, която изготвям. А тук снимки преди-след отслабване на още читатели.


Здравейте, името ми е Марчела и съм на 49 години. Сядам да напиша моя разказ, който няма да бъде дълъг. Ще кажа и изложа неща, които ми се случиха.

Имам една дъщеря, която е голяма и живее далече от мен. Дойде ми на гости и ме изненада много приятно. Като се прибрахме, тя в един момент ми каза “Марчелке, какво е станало с теб, толкова си надебеляла, виж си коремът, как стърчи и какви големи бицепси имаш!”

И аз, за мое оправдание, й казах, че вече съм влезнала в менопауза и така тялото ми е качило някой килограм. “Някой килограм” бяха 14 кг,, което е доста за моите 160 см, тежах 68 кг, даже бях стигнала и 70 кг 🙂

И така дъщеря ми каза да помисля за себе си и да започна да правя нещо за самата мен.

Тя вече беше започнала да контактува с Руми и аз започнах също. Наистина трудно ми беше да нося килограмите. Все едно имах една раница на гърба си, която никога не свалях, а тя тежи, тежиии…..

С всеки покачван килограм нагоре си казвах, е, то е само килограм, не е толкова страшно, но…наистина ми тежеше! Бях изморена, трудно ми беше да качвам стълбите, макар че живея на първия етаж (само 26 стъпала).

И така, писах на Руми и тя веднага ми отговори. В началото бях малко скептично настроена, но в последствие видях и изпитах на гърба си какво значи да си жизнена и изпълнена с енергия. Сякаш се върнах с поне 10 години назад. И това благодарение на Руми, която работи неуморно, за да радва всички, които й са се доверили. Аз следвам всичко, което ми беше изготвила като меню и упражнения. С всяко намаляване на сантиметър от тялото, тя беше горда с мен.

Аз скромничих, но Руми винаги ми казваше, че трябва да се гордея с постигнатото, това е резултат от положени усилия! Вкъщи мъжът ми и дъщеря ми ми казваха, че съм техния фотомодел 🙂

Радваха се много и аз също вътрешно в себе си се радвах. Вече като минавах покрай огледало, се заглеждам.

Но най-най-важното за мен е, че ми се подобри здравословното състояние! Високото кръвно падна, даже е леко под норма сега. Събуждам се сутрин и ставам от леглото без болежки в кръста и гърба и не си влача краката изморено. Имам чувството понякога, че съм като перце. Мои приятелки, също като мен и около моите години, се решиха да се обърнат към Руми.

Така че, мили хора, разказах всичко това, за да бъдете уверени и решителни, да се доверите на Руми, да започнете заедно да се радвате на добро здраве и страхотна външност! Не чакайте и не мислете дълго, тя е на ваше разположение. Всичко зависи от вас самите!

Руми, благодаря от сърце и душа! Ти ми показа как да живея здравословен начин на живот, подмладена, с много енергия и не само аз, а цялото ми семейство да хапваме и да се наслаждаваме на живата храна 🙂

Бъди здрава, продължавай да се радваш на труда си като правиш хората щастливи!

С много уважение и сърдечни поздрави,
Марчела 🙂

здравословно отслабване

Ако искаш да работим заедно, изпрати ми имейл само с 2 думи “искам промяна”, за да влезеш в най-добрата си форма завинаги 🙂