Отслабване Лили

отслабване с храна

Това е Лили, с която работихме за перфектна форма и която продължава да хапва вкусно и да тренира редновно. За 5 месеца постигна много:

Тегло: -14 кг
Талия: -13 см
Ханш: -18 см
Бедро: -8 см
Прасец: -2 см
Ръка: -4 см

Ако искаш да бъдеш в перфектна форма, пиши на Руми, и започни нейната програма за промяна на начина на живот. С вкусна храна, без храни, които не обичаш и с редовни тренировки. Тренировките са кратки и ефективни, в домашни условия и тренираш, когато на теб ти е удобно. Формулата на успеха е желание+жива храна+тренировки=перфектна форма завинаги. Това е програмата, която следва Лили.

Lili-side

Оставям те с разказа на Лили.

Здравейте, Казвам се Лили. За 5 месеца отслабнах с 14 кг. Как ли? С тренировки, подходящо меню и не на последно място с подкрепата на Руми. Беше ми трудно, но успях и сега съм щастлива и се харесвам.

По време на бременността напълнях 23 кг. След като родих започнах 90 дневната диета, с която отслабнах малко, но недостатъчно. Освен това след 4 месеца ми омръзна да спазвам поредността на дните и я прекратих. Бях отслабнала около 5 кг. По това време ми попадна сайта на Руми.

Прочетох историите и разгледах снимките на други клиенти и бях силно впечатлена от прогреса им. И най – важното – за кратко време телата им се бяха коренно променили, което всъщност търсех аз.

Писах на Руми и получих своето меню и тренировки. Купих си кухненска везна и гири и стартирах. Изпратих първите си снимки, а после на всеки 28 дни нови, за да разгледаме промяната и таблицата с обиколки, която изпращах всяка седмица.

В началото ми беше много трудно да съчетавам тренировки, разходки и грижите около детенцето ми. Да кажа даже, че ме мързеше да тренирам и все ми се искаше да имам повод да пропусна. Но мотивацията и чувството да не се изложа пред Руми надделяваха всеки път.

За 5 седмици минах нивото за начинаещи, след още 5 седмици напреднали, после 90 дневното предизвикателство от сайта за начинаещи и сега съм на ниво супер напреднали. Сега ще се запиша и във фитнес клуба.

Гордея се, че стигнах дотук естествено с помощта на Руми, която беше много отзивчива и търпелива да бъде с мен през тези месеци. Пет месеца по – късно мога да заявя, че тренировките са като сутрешното кафе – не мога да ги пропусна.

Много ме тонизират, създават ми настроение и чувство на удовлетворение. Спрях с менюто, но внимавам какво консумирам. Има моменти, в които се отпускам, но след това пак внимавам. Обещала съм си да не допусна да изглеждам никога, така както в началото. Дано да успея – знам, че всичко зависи от мен.

Моите резултати за 5 месеца:
Тегло: -14 кг.
Гръдна: -7 см.
Талия: -13 см.
Ханш: -18 см.
Бедро: -8 см.
Прасец: -2 см.
Ръка: -4 см.

Сега съм щастлива, че отново изглеждам добре. Близките и приятелите ми са впечатлени от промяната ми и им действам мотивиращо.

На всички разказвам това, което и на вас сега. Ако искате да се промените, да се харесвате, да сте здрави не се бавете. Хубаво и здраво тяло се постига с труд и постоянство и някой, който да ни даде старта – за мен това е Руми. Благодаря ти!

Lili-back

Лили хапва вкусно и тренира редовно, въпреки че както сама казва, в началото тренировките не са й били страст, а сега заменят сутрешното й кафе и не може без тях. Ако искаш да започнем твоята промяна, пиши ми само 2 думи “искам промяна” и ще ти изготвя вкусно персонално меню, с любимите ти рецепти, адаптирани от мен.