Отслабване Красимира

Здравейте прекрасни 🙂 Днес ви срещам с Красимира, прекрасна млада дама, целеустремена и последователна!

Да, тя нямаше наднормено тегло, но не се чувстваше в хармония със себе си 🙂 Уважавам всяко решение за промяна, независимо дали се касае за -5 или за -15 кг 🙂

Ах, какви неподозирани сили криеше в себе си Красимира, и тя се изненада от себе си 🙂 В хода на времето си слагаме етикети като безволева, мързелива, неорганизирана, започваме да мислим с тези думи за себе, започваме да го вярваме!

Във всяка от нас живее една прекрасна жена, която чака да бъде събудена 🙂 Дали ще е нежно, с целувка или пък малко ръзтърсващо…какво значение има, край на дълбокия сън 🙂 Ти си това, което мислиш за себе си 🙂

Протегни се, разкърши се, потанцувай – новият живот е пред теб 🙂

Красимира никога не беше тренирала, сега го прави с удоволствие 🙂 Но тя тренира и волята си, не само тялото, и чудесно осъзнава това 🙂

Хапва вкусно, без отклонения, нищо не може да я изкуши, защото просто за нея няма изкушения, има цел :))

И аз, като Красимира, вярвам че трябва да се научим да потърсим и поискаме помощ, когато ни е нужна, това е човешко, нормално 🙂 За банковите и счетоводни неща аз също търся помощ :))

Насреща съм, ако искаш да съм част от метаморфозата ти, напиши ми имейл с вълшебните думи „Искам промяна“ и поемаме по пътя заедно 🙂

Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма.

Оставям ви с разказа на Красимира, вижте я, статуетка, фина, нежна, прекрасна!

Привет на всички момичета! Бих искала да разкажа моята история. Аз съм на 35 г имам детенце на почти 5 г. Сама се справям в живота и не получавам помощ наготово. Имам си възходите и паденията, но разбрах урока, който трябва да науча в този живот. Но както и да е.

В края на миналата година се реших да пиша на Руми. Не съм с надномено тегло, но за 6 месеца качих стремглаво около 5-6 кг. Е, вярно че за някои от вас това не е нищо и сигурно ще си помислите че преигравам, но не се чувствах никак добре. Никой не е в моите обувки и, разбира се, няма как да знае аз как преживявам промените. Писах на Руми няколко дни след рождения ми ден и тя ми отговори веднага.

Аз наистина не очаквах толкова скоро отговор от нейна страна. Все пак имах увереността, че тя ще ми помогне, но НЯМАХ ВОЛЯ! Оправданията и мързелът ми бяха по-големи от лакомията. Все пак съм благодарна, че не съм с наднормено тегло. Признавам си, суетна съм, но килограмите не ги издържах. Не издържах и фигурата в огледалото. Гледах цифрите на кантара как с всеки изминал ден се увеличаваха. Представях си как се състарявам преждевременно и попитах сама себе си “В това ли искаш да се превърнеш? В стара лека на млади години ли?

Осъзнай се веднага и се заеми със себе си! Искаш да станеш една от онези зле изглеждащи жени ли?” И тогава реших. Срам не-срам ще отговоря на Руми дори и с 4 месеца закъснение. След втория й отговор всичко се разви много бързо. За няколко дни получих хранителния режим с любимите ми храни и тренировки. Обясних й че имам здравословни проблеми и ми е противопоказно да натоварвам ставите си.

След като получих и последните уточнения си казах “Това е! Хайде да започваме!” Изобщо не почаках да дойде понеделник. Заех се ВЕДНАГА. Изумих се от себе си. Както нямах никаква воля, така всъщност се оказа че съм изключително стриктна.

Изобщо не ми беше проблем нито промяната в храненето, нито тренировките (аз съм човек, който НИКОГА НЕ Е ТРЕНИРАЛ). Бях се надъхала до краен предел. Не мислех нито за шоколад, нито за мазни банички. Не усещах глад за нищо забранено. Ноо..след първия месец аз лично не виждах промяната, която Руми забеляза. В крайна сметка, всеки разбира от това, в което се е специализирал 🙂

Аз си разбирам от банковите неща, а Руми от тренировки и хранене. Вторият месец премина горе-долу по същия начин. В третия – си позволих малко повече волности, които се опитвах да компенсирам, а в четвъртия вече знаех какво да ям, без почти да гледам в тетрадката. Упражненията ми бяха (и все още са) изключително приятни и в същото време много трудни, и се справям не по-зле от преди.

Сега продължавам все още, поддържам темпото и живея здравословен живот. Разликите в ПРЕДИ и СЕГА са видими и за околните, но най-вече съм удовлетворена, че успях да преодолея себе си и разбрах, че успях да тренирам не само тялото си, но и волята си. Момичета, няма невъзможни неща. Просто се отдайте на желанията си и го направете заедно с Руми! Повярвайте ми, заслужава си 😉

БЛАГОДАРЯ ТИ, РУМИ! Ти си изключителна жена и приятел!

Мога да помогна и на теб 🙂 Напиши ми имейл с думите „Искам промяна“ и ще си следващата щастлива дама 🙂 Виж колко вдъхновени и вдъхновяващи момичета има в нашите редици :))