Отслабване Катя

Мотивирам ви с историята на Катя, която за 4 месеца постигна много:

Талия: -10 см
Ханш: -8 см
Бедро: -8 см
Прасец: -3 см
Ръка: -4 см

отслабване катя

Ако искаш да влезеш в перфектна форма, докато хапваш любимите си рецепти, адаптирани от Руми, пиши й на имейла само 2 думи “искам промяна”. След това Руми ще те разпита какво обичаш и какво не обичаш 🙂 В менюто няма да има нищо, което не обичаш. Може да има и десерти и шоколад, разбира се в определени количества. Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот, която следва Катя.

Оставям те с разказа на Катя 🙂

Здравейте, казвам се Катя и съм на 31 години! Ще ви разкажа на кратко моята история!!!!

Аз съм човек, който цял живот се е занимавал с различни видове спорт (не професионално). За мой късмет баща ми се постара да изгради в мен навици за спортуване, за което съм му изключително благодарна!

И така, аз винаги съм спортувала: като тинейджър обожавах да тичам, след това започнах да ходя на фитнес (това никога не съм го правила с удоволствие), започнах да играя тенис и т.н. Винаги съм се опитвала да подържам тялото си в прилична форма и успявах 🙂 .

На 27 г. забременях и родих моя прекрасен син, дори и по-време на бременността ми се опитах да ходя на фитнес. Иска ми се да можехте да видите лицата на трениращите във фитнеса, гледаха ме с голямо недоумение „бременна жена във фитнес залата, тя не е с всичкия си“ 🙂 !!!???? Но за съжаление не можех да контролирам пулса си и спрях 🙁 .

За мой голям късмет не качих много, а и малкото човече се постара след това да сваля бързо (държеше ме будна нощем, а денем не ми оставяше време за сядане и ядене) 🙂 .

И тук времето ми за спорт свърши!!!!! Две години след раждането на детето ми се оказа че съм разместила дисковете на кръста и трябва да съм изключително предпазлива в дигането на тежести, спортуването, дори и с продължителното ходене! Така още повече се отдалечих от спорта. На всичкото отгоре развих алергии и започнах да се тъпча с антиалергични хапчета, които ме подуха като балон 🙁 . И така почти година и половина!

Един прекрасен ден осъзнах, че всичко, което облека ми е неудобно и няма дреха, в която да се чувствам добре. Дори и не осъзнавах колко съм напълняла!!!!

За мое огромно щастие научих за Руми Илиева от близка приятелка. И за миг не се поколебах и веднага и писах. Това е едно от най – добрите решения в моя живот!!!!! А аз не взимам лесно решение, все се колебая 🙂 . Казвам й ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ отново, че се съгласи да работим заедно!!!!

Голямото притеснение за мен беше как ще се справя с персоналното меню. Знаех, че дори и трудни в началото упражненията ще бъдат по-лесната част. Но тази липса на сладко в храната (бележка от Руми: вече адаптирам рецепти на сладкиши в менютата.) и моя любим шоколад, та аз никога до момента не бях спазвала диета. Първата седмица не беше никак лесно, постоянно усещах глад и празнина в стомаха. Чаках с нетърпение следващото хранене и с него да запълня тази празнина, която усещах постоянно 🙂 . С упражненията се справях добре, правех ги с удоволствие и много ме разтоварваха от напрежението натрупано през деня.

След първата седмица нещтата се промениха, чувства се все по тонизирана и по-малко гладна;))))). Разбрах, че имам воля да се огранича да не ям сладки неща и дори спрях да пия кафе със захар 🙂 .

Още след първия месец резултата беше страхотен и страшно мотивиращ, ставах все по-оформена и слаба и много се харесвах ;))))).

Kat-side

Рецептите, на които ме научи Руми се харесаха не само на мен, а и на цялото ми семейсто! Мъжът ми много ме подкрепяше и той самия започна да се храни като мен (в по-големи количества).

Упражненията станаха толкова важни за мен, че и в дните, в които не се чувства много добре се мобилизирах и правех тренировката за деня.

Така тренировките станаха ежедневие, а храненето начин на живот!!!!!!!!

Промених себе си не само външно но и вътрешно, промених отношението си към храната и осъзнах колко важна е тя за здравето ни!!!! Мотивацията ми беше на 1000% и продължава и до днес!

Спокойно мога да кажа че намерих моя начин да се грижа за тялото си!!! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на прекрасната Руми за това, че ме научи на всичко това с изключителен финес, тактичност и огромна компетентност. Руми огромно беше удоволствието да работя с теб!!!

Не отлагайте и за миг решението си да се погрижите за себе си със спорт и здравословно хранене!!!!! Всеки заслужава да се чувства здрав и енергичен!!!!

отслабване с храна

Искаш ли и ти да имаш свои снимки преди-след промяната? Не отлагай, а започни днес. Защото след 1 година ще съжаляваш, че не си започнала ДНЕС. Пиши на Руми, само 2 две думи “искам промяна” и започваме да работим за твоята промяна. Имаш моята подкрепа да постигнеш целите си!