Отслабване Калина

Как сте, Прекрасни? 🙂

Днес споделям с вас историята на Калина, за която йо-йо ефектът беше нещо обичайно, докато тя не каза Стоп и се зае с промяната си :)) В Индивидуалната програма обръщаме специално внимание на това – поддържане на постигнатите резултати :)) Важна част от обучението е :))

Мислим за постигнатото като за направена инвестиция и се грижим за нея, както за всяко друго вложение :)))

Както съм писала в тази статия, отслабването не е еднократен процес, след който следва безконтролно, яко тъпчене.

Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма :))

Напиши ми имейл само с 2 думи – Искам промяна и започваме работа заедно 🙂 Освен, че ще постигнеш желаната форма, ще се научиш и как да я задържиш :))

Прекрасни,

Мога да разделя последните 10-ина години от живота си на внезапни отслабвания и още по-внезапни напълнявания. Честно казано никога не съм имала проблем в спазването на режими и тренировки, а по-скоро в запазването на постигнатото, защото винаги се е намирала някоя емоция, която да ме погълне. След поредното покачване на килограми бяха решила да престана с тази борба, беше ми омръзнал този кръговрат.

Но се чувствах тежка, тромава и подтисната. В огледалото ме посрещеше не образа на младо момиче, а на леличка. Тогава попаднах на статия за Руми в едно списание, предизвика интереса ми и открих блога й. Първото нещо, което исках да прочета бяха отзивите за нея. Прочитайки историиите на всички момичета и отзивите им останах наистина впечатлена и си загнезних в главата мисълта, че и аз мога да го направя. От друга страна, винаги бях тренирала в големи групи и не бях много сигурна, че ще мога да се мотивирам да тренирам сама в къщи.

Затова започнах да търся и други предложения – уви, или не харесвах инструктурите или исканата от мен тренировка бе в неподходящо време. И тогава отново се сетих за Руми и сайта й и просто й написах писмо. Така започна всичко.

Спомням си, че бях безумно щастлива, когато получих първия й мейл и то най-вече поради съчетанието от думи, които използва за подпис (умишлено няма да ви го споделя 🙂

Още с първото прочитане на режима имах съмнения дали ще се справя. Честно казано ме стреснаха грамажите, които не можех да визуализирам, а и нямаше грам сладко изкушение в него. Притесненията ми изчезнаха още след първата седмица, когато установих, че количествата храна са ми достатъчни. Преоткрих суровите и овесените ядки, които просто преди не консумирах. В последствие дори започнах да изключвам вечерята, тъй като ми идваше в повече. За 2 месеца хапнах само 2 млечни шоколада. Няма да крия, че имаше моменти, в които ми се ядеше от всичко по много, ей така, без конкретна причина, само защото ми е забранено. В такива моменти включвах компютъра и изигравах някоя тренировка и след това желанията ми отминаваха.

След приключването на първите 28 дни от режима определено бях отслабнала, но се чувствах все така недоволна, защото исках нещата да се слуцват по-бързо. Тогава с Руми разгледахме и сравнихме снимките ми от началото и тези след 28 дни и бях шокирана от разликата. До момента винаги съм следяла само промяната в килограмите, никога в сантиметрите или пък по снимки. Видях, че промяната се е задействала и от мен се иска просто да продължавам в същия дух.

Преминах към по-сериозните упражнения, които ми се сториха висша лига, но с няколко завъртания виждаш, че нищо не е толкова сложно – стига, разбира се, да имаш желание да го направиш.

И така, с подкрепата и наставленията на Руми изкарах и следващите 28 дни от режима. Хората около мен започнаха да забелязват промяната, което няма как да не те мотивира още повече. Но не и това е основното, за мен по-важното бе, че се хранех със сигурност по-здравословно, бях сита и не чувствах глад, тренирах не само мускулите си, а и калявах себе си. Когато бях твърде изморена да тренирам само си казвах: добре, започни и докъдето стигнеш – хайде и това упражнение, хайде и следващото и така правех по 2 или направо 3 пълни кръга на тренировката.

Мога да ви кажа, че извинения като много съм изморен или нямам време – вече не вървят. С лекота съм ставала за тренировка сутрин в 5:30 (бързо започнах да тренирам двуразово) – как да не го направя, та тя е само 10 минути, а после денят ти започва коренно различно. Гладът за сладко беше намален почти до 0, вече предпочитам плодове 🙂

Сега правя трето завъртане на режима. Чувствам се прекрасно и съм мотивирана най-накрая да задържа постигнатото и вярвам, че този път ще го направя, защото получих много ценни съвети от Руми. Все пак стискайте ми палци – за мен трудното тепърва предстои 🙂

А на вас, мили момичета и момчета, мога само да кажа, че стига да поискате, то можете и вие да се справите с излишните килограми – трябва ви повечко постоянство и малко подкрепа. А щом четете това, вие сте на правилното място и знаете кой може да ви помогне!!!

Ако четеш това, Прекрасна, значи Промяната е съвсем близо, на 2 думи разстояние, грабвай я 🙂

Напиши ми вълшебните думи “Искам Промяна” и започваме :))