Отслабване Джени

отслабване джени

Историята на Джени много ме впечатли, защото е майка на 3 деца и ако тя може да намери време да тренира и да си приготвя храна, какво е твоето извинение? Ако мислиш, че само ти имаш трудности и нямаш време, гарантирам, че почти не съм срещала хора, които да имат време.

Ако майка на 3 деца може да постигне това – ти защо не можеш?

Всички около мен са заети, работят, гледат деца, ако не гледат деца са поели повече ангажименти, отколкото могат да свършат. Понякога се чудя, ако не ми беше работа дали щях да тренирам толкова редовно 🙂 (шегувам се).

Ако нямаш време за тренировки и за хубава храна, спри, не прави нищо 5 минути и анализирай какво е важно за теб. След това се концентрирай върху важните неща и отрежи неважните. Ще кажеш, лесно й е на Руми да говори така. Ами, не ми е лесно, аз също нямам време, постоянно бързам, отлагам започването на тренировка заради “хайде, още на 1 имейл да отговоря, после хайде на още 1” .. и накрая виждам, че са минали 2-3 часа и вече умирам от глад, а преди тренировка не мога да ям, защото после трябва да чакам да минат 3 часа (на пълен корем не мога да тренирам).

А тренировка, когато си супер гладен хич, ама хич не е добра. Че и пред камера да стоиш и да се усмихваш 😀 Често снимам супер гладна, да не се чудиш, ако набързо те изпратя да разтягаш накрая, гладна съм 😀 (не препоръчвам да правиш като мен, но това е животът, случва се докато го планирам и се справям според възможният максимум).

Джени постигна много за 3 месеца. Беше питаща, търсеща, позитивна и готова за промяна. Зарадва ме с това, че схвана принципите и още през първия месец започна сама да подбира менюто си според правилата за замени, които й изпратих. Винаги казвам на клиентите, че работим за промяна на начина на живот и че това не е отслабване за 1-2 месеца, а обучение, така че след това сами да избират храната си.

Ако искаш да започнеш своята промяна, пиши ми на имейла, изпрати ми само “събудих се” 🙂 и да започваме! Никога няма да има удобен момент, винаги ще има пречки. Събуди се, Спяща красавице 😀 !!!

Оставям те с разказа на Джени.
——————

Здравейте мили дами!

Реших да споделя моите резултати, с което се надявам да тласна поне една от вас към Промяна 🙂

Аз съм на 33 години, майка на 3 прекрасни момичета, на 7, 5 и 2- годишна възраст. Родих първата си дъщеря на 25 години. През първите 2 бременности качвах по 13-15 кг и после много бързо се възстановявах. Дори след второто раждане възвърнах мерките и килограмите от тиинейджърските ми години (57 кг. ). Големият препъни камък се оказа третата ми бременност. До края на бременността станах 80 кг 🙁 . Цифра, която никога досега не бях виждала на моя кантар.

В началото се успокоявах, че всичко ще се оправи, както първите 2 пъти, но уви…. излязох от родилното 76 кг. Следващите няколко седмици килограмите спаднаха до 72…….иии там “забих”.

джени анфас

Започнах всякакви диети (Дюкан, 90-дневната, д-р. Байкова, даже и лунната 🙂 ). Всяка една от тях беше пълен провал. Успявах да издържа максимално по 1 седмица, след което започвах да ям от всичко по много. При диетата на Дюкан ми се повръщаше от еднообразието, при 90-дневната просто не виждах абсолютно никаква промяна, с диетата на д-р. Байкова ( тази с кис.мляко ) умрях от глад 🙂 , а лунната я нaпpавих веднъж и кантара показа -2 кг.

На следващия ден си хапнах и на по следващия бях +2-3 кг.

Две години ми трябваха, за да открия Руми 🙂 През тези две години опитах много диети, но…. нищо. Тук е мястото да споделя, че аз съм спортна натура. Като дете тренирах активно ( 6 дни седмично) един вид спорт. Никога не съм била дебела, но и никога кльощава. Тогава изглеждах горе-долу както на снимките сега. Казвам горе-долу, защото след 3 бременности остават промени в тялото, колкото и 4овек да се старае да си възвърне формата напълно. При мен има голяма промяна в бюста- отпусна се. За моя голяма радост, притежавам сравнително малък ханш, който продължавам да дооформям.

Когато ме приеха в гимназията спрях с активния спорт. Нямах време, трябваше да уча. Така изминаха доста години без да спортувам, но въпреки това все още изглеждах добре – слаба и стегната. Харесвах се!

За съжаление идва период, в който когато не правиш нищо за тялото си и то ти “обръща гръб”. Усетих , че бедрата ми започнаха да омекват, някак си се променях – в негативния смисъл на думата.

Точно навреме се запознах със съпруга ми. Той имаше страхотно, дефинирано, здраво и тренирано тяло:-) Когато го гледах си казах, че трябва отново да започна да спортувам. Така истана! Купих си карта за фитнес и започнах да ходя на тае-бо. В началото ми беше доста трудно (все пак не бях тренирала от доста години ), но дойде моментът, в който тези тренировки вече не ме натоварваха достатъчно. Просто тъпчех на едно място.

Един ден, един от фитнес инструкторите в залата ми каза: „ Абе, виждам, че си “забила” нещо. Защо не пробваш с високодинамична аеробика. Ти не си за тае-бо. Бавно е за теб” :-)Така и направих. Тренирах 3 пъти седмично високодинамична аеробика и 3 пъти седмично степ-аеробика. Почивах само в събота, понеже нямаше никаква аеробика. Еми….не знам за колко време, но станах “нацепена батка” 🙂 ( за всички, които разбират “бургаски”).
Много се харесвах! Това беше един от най-хубавите периоди в моя живот. Чувствах се страхотно.

Но да се върнем към днешна дата. Точно преди 4-5 месеца, в търсене на поредната диета, попаднах на сайта на Руми. Отворих го и започнах да чета. Изчетох вси4ки статии и коментарите отдолу ( винаги има какво да се научи и от тях). Всичко , което Руми пишеше относно менютата ми се стори логично. Разгледах и отзивите. Те ме вдъхновиха най-много.

Въпреки това не се реших да пиша веднага на Руми. Затворих сайта и продължих по старому, докато един ден за пореден път се погледнах в огледалото и това, което видях ме отврати. Веднага отворих сайта на Руми, изчетох отзивите отново и безкрайно вдъхновена от прекрасните резултати на момичетата преди мене, написах първия имейл до Руми.

джени в гръб

Така започна всичко! Руми ми изпрати персоналното меню точно след 3 работни дни и на следващия ден веднага започнах. Промяната при мен идваше шеметно. Още на първата седмица коремът ми се беше поприбрал, не чувствах глад, беше ми леко. Така за 3 месеца от 70.3 кг достигнах до заветните 62,7 кг. Влизам в почти всичките си дрехи от преди последната бременност. Имам да изчистя още 2-3 кг. (не говоря за см., понеже незнам колко), но се радвам, че намерих пътя. Научих основните принципи, върху които се градят менютата на Руми и ги следвам без вече да е нужно всеки ден да следя изготвеното от нея. Това е много важно за мен, защото представете си какво би било, ако трябваше цял живот да се разхождате с менюто под ръка. Съставям си мое меню за деня и се придържам към наученото от Руми, а то е безценно. Изготвеното от нея меню може един ден да го загубите, изтриете или изхвърлите, но придобитото като знание остава завинаги в главата.

БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА РУМИ!

Продължавай да правиш хората щастливи!
P.S. Имам едно предложение и то е: Руми да прави Update на снимките, т.е. след 3-6 месеца след последното снимане на момичетата в сайта да постави нова снимка, за да се види напредъка от тренировките в дългосрочен план, защото 3 месеца са прекалено кратко време за перфектното оформяне на тялото. Мисля, че резултатите ще бъдат невероятни и ще вдъхновяват много момичета да започнат промяната СЕГА!

От Руми: Другата седмица ще има разказ за промяна за 1 година. На някои момичета имам нови снимки след публикуването на първите. Ще ги актуализирам и ще пиша.