Отслабване Габриела

Здравейте, Прекрасни 🙂 Очаква ви среща с една дама, чиято промяна е супер впечатляваща 🙂 Когато ми писа за първи път, тя никога не беше тренирала 🙂

Погледнете това тяло, да! Габриела никога не беше тренирала 🙂

Знам че сте чували различни неща за домашните тренировки, но е факт, че в уюта на своя дом, за 20-30 минути на ден, може да изваеш такова тяло 🙂

Габриела ми писа, когато осъзна нещо много важно 🙂 Празници, пътувания, гостувания, ваканции, винаги ще има 🙂 Няма как да планираме какво ще ни се случи утре и няма как да чакаме идеалните условия за промяната 🙂 Затова, всеки ден правим най-доброто за себе си :)))

Не чакай да дойде утре, живей днес, започни днес 🙂 Всичко започва с един имейл, напиши ми „Искам промяна“ и я поискай истински 🙂 Виж какво включва програмата за промяна на начина на живот :))

Здравейте, казвам се Габриела и съм на 33 год. Никога не съм спортувала, но винаги съм внимавала какво ям, за да не пълнея. Поддържах килограмите си без спорт, но с много лишения. Забременях с второто си дете и това беше чудесно оправдание да си хапна всичко, от което се бях лишавала. През тези 9 месеца бременност и 9 месеца кърмене си хапвах като за последно и си казвах, като спра кърменето и веднага ще си върна килограмите.

Да, ама не! Всички питки, торти, мъфини си стояха по мен. Кантарът не мърдаше, чувствах се зле, бях станала тромава, изморявах се бързо и нямах желание за нищо. Поглеждах се в огледалото и не виждах себе си, само целулит. Дрехите не ми ставаха, а когато тръгнех за нови, изпадах в ужас, че ще купувам три размера по-големи, които също ми стояха ужасно.

Лятото беше кошмар, не исках да се поглеждам в бански, не исках да ме има на нито една снимка. Обаче си продължавах с хапването, та нали кърмя, чудесно оправдание! А килограмите си се трупаха с пълна сила. На рожденния си ден се опитах да облека половината си дрехи и нито една не ми стана. Тогава казах край. Че съм дебела, ужасно дебела за моите 162 см, е ясно, но сега накъде?

Случайно попаднах на сайта на Руми и веднага се запалих, видях светлина в тунела. Започнах с нейните тренировки, но усетих, че трябва да променя и начина си на хранене. Не й писах веднага, пак отлагах, пак оправдания. Тази седмица гости, не става, другата седмица рожден ден, а и Коледа наближава, как ще се лиша от всички вкусотии. Търсех оправдания пред самата себе си, докато не разбрах, че ако чакам да минат всички гости и празници, никога няма да отслабна.

Писах на Руми. Още когато видях за пръв път сайта, бях сигурна, че тя е човекът, който ще ми помогне. Не можех да повярвам, как са се променили всички, та те изглеждаха страхотно. А и тренировки вкъщи, е няма такъв кеф, особено за майка с бебе. Бях готова за промяната и чаках с огромно нетърпение режима, бях любопитна. Исках и аз да постигна такива резултати.

Руми ми изпрати режима и насоки към него, прочетох всичко няколко пъти и на другия ден започнах. С храната всичко беше супер, уникално вкусно, научих страхотни рецепти от Руми, и всичко се приема с голям възторг вкъщи. Тренировките в началото бяха кошмар, още при разгряването нямах вече сили.

Не можех да си представя как ще направя цялата тренировка. Уж е за начинаещи, уж е само 20 мин, а аз не можех да си кажа името. Първата седмица ме болеше всичко, но знаех какви цели гоня и отказване нямаше. От втората седмица се чувствах все едно цял живот съм тренирала. Имах страшно много сила и енергия, нямах умора. Преди обичах да поспивам до късно, а сега ставах в 6 и бързах за тренировка, не можех да си представя да я пропусна. Започнах да тренирам двуразово и правех разходки с бебо допълнително 5,6 км. Имах толкова енергия, че се чудех какво става.

Тогава разбрах, че промяната е започнала. Килограмите падаха бързо, сантиметрите по-бавно, но напредък имаше. Руми ме научи да се радвам на всеки паднал см, защото съм си го постигнала сама. Нямаше вече мускулни трески, нямаше глад, чувствах се страхотно. Усмивката ми не слизаше от лицето, а и започнах да се появявам на семейните снимки 🙂

След 2 месеца режим вече няма храна, която може да ме изкуши. Изцяло промених мисленето си, научих се да давам на тялото си, това от което има нужда – здравословна храна и тренировки. 33 години не съм спортувала, а сега не пропускам и ден, пристрастих се. И всичко благодарение на Руми. Да тренираш с нея е страхотно, тя те зарежда с позитивна енергия, надъхва те и винаги ти помага да научиш, че можеш и повече.

За себе си разбрах, че ако си готов за промяна, нищо не може да те спре. За мен промяната е за цял живот. Вече знам какво е добре да слагам на масата за мен и цялото ми семейство! Ако и ти искаш да се чувстваш добре в тялото си, да харесваш отражението в огледалото, не отлагай! Руми знае как да го направи.

Трудно е само в началото, после неусетно става начин на живот, начин на мислене. Но всичко си заслужава, резултатите никога не закъсняват и ти дават още по-голям стимул, за да продължиш. Възхищавам се на всичко, което Руми прави и на енергията, която излъчва! Руми, ако един ден имам удоволствието да се запознаем лично, първото нещо, което ще направя, е да те разцелувам. Ти ми даде толкова много. Аз имам още доста, което искам да постигна и продължавам напред. Пожелавам на всички да вярват в себе си и, ако наистина искат промяна, да се доверят на Руми!

Писмото си Габриела написа 2 месеца след началото на съвместната ни работа 🙂 Сега, когато ми изпрати актуалните си снимки, година след писмото, добави:

Към историята бих добавила това, че се чувствам по-щастлива от всякога,
по-уверена и ужасно пристрастена към всичко, което създаваш ти! Знам, че
щом е от теб, значи давам най-доброто на себе си!

Уоуу, благодаря за доверието! Много е вдъхновяващо да прочета това за себе си 🙂 А, когато си вдъхновен, си вдъхновяващ 🙂 Двупосочно е 🙂

Мога да помогна, искам да помогна, и на теб! Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме да действаме!