Отслабване Донка

отслабване с храна

Прекрасни <3 мотивирам ви с промяната на Донка! Да я поздравим за волята, упоритостта, силата и желанието за промяна! За 8 месеца постигна страшно много!
Тегло: -26 кг
Талия: -27 см
Ханш: -32 см
Бедро: -19 см
Ръка: -14 см

Ако искаш промяна, трябва да направиш нещо различно! Ако продължаваш да правиш едно и също нещо, резултатът ще бъде едно и също нещо. За да започнем да работим по твоята промяна, изпрати ми имейл само с думи “искам промяна”. Ето тук може да видиш описание на програмата за промяна на начина на живот.

Оставям те с разказа на Донка:

—-
Здравейте,казвам се Донка на 30 години. Реших, че споделяйки своята история може да успея да помогна на някой друг да събере сили, да си повярва, че няма невъзможни неща, стига да искаш нещо силно и да предприеме правилната стъпка да се довери на Руми да го поведе по пътя към един по-добър и здравословен начин на живот.

В крайна сметка това е, което правим, за да функционираме и да живеем – храним се, но начинът, по който го правим е от много по-голямо значение от колкото си мислех преди 8-9 месеца.

Цял живот съм имала проблеми с наднормено тегло. Тези от вас, които са израснали с подобен проблем в България ще ме разберат като кажа колко ужасни погледи и коментари съм отнесла през живота си от познати и непознати хора, които мислят че имат право да ме съдят по размера на дънките ми.

А колко е трудно да намериш такива които ти стават се превръща в мисията невъзможна и във филм на ужасите, когато още с влизането в поредния магазин продавачката ти хвърли един бърз поглед и без дори да те попита какво или за кого търсиш ти каже “Момиче нямаме нищо като за теб”.

Това ме е докарвало до пълно отчаяние безброй пъти и съответно до многократни и все неуспешни опити да сваля излишните килограми. Всевъзможни диети, гладуване и като краен резултат не само, че връщах малкото свалени килограми, но дори и натрупвах повече!

Опитвали ли сте диетата Копенхаген? Ако не сте, моят съвет е недейте! Зверско гладуване 2 седмици, в края на които едва имах сили да се движа и постоянно ми се виеше свят, а резултатът бяха само някакви си 5 кг, които почти сигурно се връщат скоро след края на диетата.

Преди около 6 години под влияние на стрес на работното място успях да сваля доста без дори да си го поставям за цел в този конкретен момент, но понеже беше чисто гладуване (в този период нямах грам апетит за първи път в живота си) около година след като премина този стресов период вече бях около 100 кг.

Казвам около защото ме беше страх да се кача на кантар, но толкова ми показа при един преглед при личния лекар. Не можех да се понасям и се ядосвах на безволието си всеки божи ден!

Един ден моята съквартирантка, която е един от най-близките ми хора от години ми каза, че сестра й (също моя приятелка) разказвала за Руми и за това как тя променила живота на нейна приятелка. Каза ми “Спри да мрънкаш, а опитай нещо след като толкова се дразниш от положението си!

Пиши на Руми и виж какво ще се получи! Какво имаш да губиш?!” Такава си е Кицу, без много овъртане право в целта, но аз и за това си я обичам! хахаха Както се оказа в последствие това беше най-добрият съвет, който някога съм решила да последвам!

Писах на Руми в началото на Септември и тя ми върна почти на момента. Каза ми да почна да правя тренировките за начинаещи докато доуточняваме детайлите по менюто ми и в крайна сметка първите дни на Октомври започнах промяната на живота си!

Можех да почна и по-рано (Руми ми изготви и прати персоналното меню доста бързо),но имаше някакво объркване с моята поща. Казвам това за да уточня, че макар да почнах да си следя килограмите и мерките от 84кг съм убедена че бях над 90, когато писах на Руми за първи път, а през този първи месец-Септември се хванах за тренировките със зъби и нокти и още тогава усетих разлика 🙂

Следвах си менюто стриктно. Руми го беше съобразила с моите предпочитания, така че ми беше вкусно. Не чувствах глад, а дори на моменти ми беше трудно да смогна да изям всичко от дневното си меню!

персонално меню за отслабване

Тренирах 6-7 пъти седмично първите месеци и бързо минах от ниво начинаещи на ниво супер напреднали! Сега тренировките са нещо без, което не мога! Тренирам минимум 5 дни седмично. Чувствам,ч е пропускам нещо важно и ме сърбят ръцете дори в дните когато си давам почивка, защото както казва Руми трябва да слушаме тялото си, а и то като всичко останало има нужда от почивка! 😀

Руми беше до мен през цялото време! Подкрепяше ме в по-трудните моменти, когато не бях сигурна, че се справям и не пропускаше да ме похвали и при най-малкия успех, което повярвайте ми има значение!

Самата мисъл, че някой вярва в теб повече отколкото ти в себе си е доста надъхваща! А Руми е точният човек за тази цел! :)))

Сега съм толкова щастлива и горда със себе си колкото никога не съм била през живота си! Минах от размер 18 на размер 8! Оглеждам се с удоволствие в огледалото, а не бягам от него както преди! Няма да ви занимавам излишно с това как си умирам от кеф като получа поредния положителен коментар от някой познат, който почти ме подминава на улицата защото не ме е познал! Хахаха

Силно вярвам, че ще успея да задържа постигнатото защото Руми ти помага и с това! В крайна сметка тя ни учи как да живеем правилно, за да сме щастливи със себе си и аз мисля, че успя да го постигне и с мен! Промени и начина ми на мислене относно кантара и ме накара да осъзная, че макар, че в момента съм 58 кг и имам още малко за доизчистване в крайна сметка както казва Руми “когато вървиш по улицата хората не виждат колко килограма си а как изглеждаш! ”

Вече съм във финалната третина на Дупемания-определено има обещания ефект, а след нея планирам да направя и fit30 и нямам търпение да започна! Тренировките са неизменна част от здравословния начин на живот (сега го осъзнавам) и Руми няма равна в това да ти даде ново, интересно и супер зареждащо предизвикателство всеки път когато си помислиш, че няма как да надскочиш себе си! 🙂

Ако в момента някой чете това и се чуди дали да опита, дали ще се справи, дали е за него моят отговор е ДА! Пиши на Руми! Няма да съжаляваш! Тя ще ти даде правилните “инструменти” и подкрепата да започнеш промяната на своя живот!

Това е моята история, Прекрасни! Надявам се, че не съм ви отегчила с многословие, прекалено много емоции ме изпълват като се замисля за моята промяна, а ми се искаше да ги споделя всичките с вас!

Усмивкииии! 😉

Донка
—-

Ако искаш да започнеш своята промяна, изпрати ми имейл само 2 думи “искам промяна”.

Руми

отслабване донка