Отслабване Дони

Мотивирам те с промяната на Дони, която е УОУ! Дони започна докато все още кърмеше. Да, възможно е, просто се предвижда повече храна, за да има кърма. Тренира редовно и сега е -20 кг, стегната и със самочувствие. Продължава да тренира и да се храни добре, защото резултатите трябва да се поддържат, а и тя иска още да постигне 🙂

Искаш ли персонално меню съобразено с твоя начин на живот, с любимите ти храни и рецепти (адаптирани, така че да си ги хапваш, докато отслабва)? Ако искаш резултати, трябва да се научиш да приемаш точните количества храна за теб и да тренираш 20 минути 5 пъти седмично. Пиши на Руми само 2 думи “искам промяна” и тя ще ти изготви точното меню за теб, ще ти мотивира в трудни моменти и ще ти подаде ръка, когато хората около теб не разбират желанието ти за промяна. Може да видиш какво включва програмата за промяна на начина на живот, която следва Дони.

Първо да започна с това, че никога не съм била привърженик на диетите и активния спорт. Не съм се ограничавала с яденето – яла съм колкото искам, каквото искам. В последствие разбрах, че по принцип съм възпитана да се храня с хубава храна – вкъщи никога не сме яли чипсове, снаксове, солети, коли, сокове и тям подобни газирани и изкуствени напитки.

Единственото основно грешно ядене при мен е било сладкото – това е единствената вредна храна, без която вкъщи не можем. През годините съм спортувала, но никога сериозно – ходила съм на плуване, тае-бо, но за кратко, но винаги съм била много активна – не спирах да се движа по цял ден. Дори и работата ми беше на крак по 8 часа на ден. Но смених работата, завърших и започнах скучна работа на бюрото по цял ден.

Продължавах да не обръщам внимание на количеството храна и така лека полека качих доста килограми. Тогава се усетих и реших да започна да се храня разделно и спрях, доколкото е възможно сладкото. Така успях да сваля натрупаните килограми, но никога не съм била стегната и оформена.

Забременях и през цялото време бях на правилото да ям каквото и колкото си искам. В резултат на това аз не спирах да ям всякакви мазни и високовъглехидратни храни – хляб, банички, пастички, това ми се ядеше и това ядох.

Преди да родя бях качила около 20 кг, но не ми личаха толкова много. Родих и кърмих детето си – казаха ми, че трябва много да си почивам и да се храня със силна храна. Мъжът ми започна да ме угоява – меса, манджи супи… и не ми даваше да пипам нищо, бях отдадена само на детето и си почивах, когато можех….

Така след раждането аз бях….около 23кг отгоре!!! Като се погледнех в огледалото изпитвах някакъв ужас от образа ми. Бях дебела, отблъскваща….не можех да се понасям!

Почнах да чета всякакви статии за отслабване в интернет, но тъй като още кърмех не смеех да се подложа на диета от страх да не ми спре кърмата…Започнах с епизодични упражнения от време навреме (тренировките на Синди Кроуфорд, играене на хора вкъщи и др.), но бях толкова изтощена от недоспиване, че нямах сили за нищо сериозно и последователно.

Една позната ми каза, че е намерила един сайт, където имало много полезна информация и жената изготвяла персонални менюта и тренировъчни режими за не много пари (преди това бях попаднала на друг инструктор, който искаше поне двойно повече пари за същото). И така стигнах до www.fitnesintruktor.com и без да се замислям писах на Руми да ми изготви подходящо меню.

отслабване с персонално меню и тренировки

Разказах й какво обичам да ям, какво не ми е по вкуса, споменах й че все още кърмя сина ми (тогава все още беше само на кърма). Тя се съобрази с всичко и ми изготви меню с храните, които обичам и допълнителни количества храна, заради кърменето (обясни ми, че с постепенното намаляване на кърменето, трябва да намалявам и бонус-храната). Само като видях, че храните са с точно количества (100 г месо, 45 г ориз…) ми се дорева – никога не съм яла много, но само при мисълта че съм ограничена количествено освирепявах, мислено, от глад.

От бременността мускулите ми съвсем се бяха омързевили и само като започвах да разгрявам и вече имах мускулна треска по цялото тяло. Видях, че това е непосилно за мен и се отказах, все още не си доспивах заради детето, а и това ограничаване в храната, теглене на количества, това не беше за мен….

Така годината се изтъркули – аз изглеждах все така ужасно и не можех да се понасям. Не исках да си купувам дрехи, не исках да излизам никъде….бях много подтисната. За половин година от само себе си успях да сваля 3-4 кг, но изобщо не си личеше на фона на около 25 кг отгоре.

Висока съм 169 см. и в началото на 2015 г тежах завидните 84 кг, а винаги съм била около 55-60кг!!!

Тялото ми изнемогваше на всичките тези килограми и един ден си казах – това повече не може да продължава, изглеждам ужасно, чувствам се ужасно, време е за промяна! Сетих се за менюто, което Руми ми беше изготвила преди около 5-6 месеца и реших на инат да пробвам.

Така на 12.01.2015 г. аз сложих началото на промяна на живота ми. Беше много трудно всичко – отмерване на храната (която всъщност ми стигаше, но само при мисълта, че е ограничено количество ме караше да огладнявам!).

Тренировките – о Боже, тренировките – те бяха същински ад. Първите 28 дни бях стриктна до краен предел – грам по грам, тренировка по тренировка. Болеше ме всяка част на тялото, но се чувствах добре, въпреки това. След първите 28 дни бях постигнала страхотни резултати:

тегло – 5 кг

бюст – 6 см

талия – 8 см

ханш – 6 см

бедро – 5 см

прасец – 2см

бицепс – 2 см

Бях много доволна и продължих смело към вторите 28 дни. Вече правех от позволените заменки, продължавах с тренировките, които продължаваха да ми бъдат все така трудни, но не се отказах. Мерките продължаваха да намаляват, с по-малките темпове разбира се, но имаше прогрес и не спирах.

Направих общо 3 последователни месеца. В четвъртия не бях толкова стриктна с храните – ядях не по книга, вече се бях научила как да се храня и не ми се налагаше да чета стриктно инструкциите на Руми.

Продължих с упражненията – пет дни в седмицата, без да пропускам. Увеличавах нивата на тренировките, но въпреки това усещах как тялото ми отново е станало жизнено, здраво и издръжливо. Не ми беше толкова трудно да тренирам, нямах тези безумни мускулни трески, както в началото, всичко влезе в нормален ритъм.

Сега – близо 7 месеца от началото на моята промяна, резултатите са следните:

тегло – 20 кг

бюст – 11 см

талия – 14 см

ханш – 10 см

бедро – 9 см

прасец – 4 см

бицепс – 6 см

Все още тренирам редовно с упражненията на Руми – 5 дни в седмицата, ниво 3 от седмичните тренировки и fit30. Храната вече не я меря, не я и мисля – с помощта на Руми успях да се науча кое е правилно и кое не за храненето – какви храни да ям и кои да се опитвам да отбягвам. Естествено, като любител на сладкото от време навреме си позволявам залитания в тази посока, но вече не съм така пристрастена към него както преди.

отслабване с персонално меню и тренировки

Ако искаш промяна, пиши на Руми. Имаш нужда от точната храна за теб, кратки домашни тренировки и подкрепа. Никога няма да е подходящо време за промяна. Трябва да се научиш да се храниш, докато нямаш време и имаш много задачи. Руми ще ти покаже как.