Отслабване Даяна

отслабване с тренировки

Прекрасни, мотивирам ви с промяната на Даяна, която беше много нетърпелива да отслабне. След 20 дни режим и тренировки ми написа тъжно писмо, че не вижда промяна в тялото си, което е нормално 🙂

20 дни са супер кратък срок, за да се види промяна. Но за 4 месеца каква хубава промяна се вижда 🙂 Просто трябва време и търпение храненето и тренировките да дадат резултат.

Искаш ли да ти помогна да влезеш във форма и да съм до теб, когато се колебаеш нормално ли е да не си отслабнала 🙂 Изпрати ми имейл с 2 думи „искам промяна“ и заедно ще намерим твоя начин на хранене. Тук може да видиш как работя, а тук още снимки преди-след отслабване.

стягане с тренировки

Оставям те с разказа на Даяна.

Здравейте, казвам се Даяна и съм на 21 години.

Още от дете не харесвах тялото си и винаги ми е било комплекс. Не съм била с наднормено тегло, но и не бях с перфектна фигура.

Винаги съм обичала да спортувам и никога не съм спирала, но просто обичах да си хапвам повече, защото все пак, спортът изморява 😀

Тренирах волейбол, хандбал … и какво ли още не. Ходих и на фитнес, което ми помагаше да се стягам, но коремчето все още си седеше.

Опитвах какви ли не диети, но най-вече се стремях към драстичните диети, от които, разбрах в по-късен етап, че полза няма.

Преди 2 години реших, че ще спазвам една диета с лимони, която намерих в интернет, 14 дни на лимони и вода – 10 кг … Как ви звучи – смешно нали?

Но тогава бях отчаяна и исках да опитам, не се замислих за последиците, които след 14 ден настъпиха …

Изкарах около 17 дни в адски глад, но бях свикнала вече. Виеше ми се свят, нямах сила, бях изнервена постоянно, докато не припаднах и се озовах в болница.

Да, бях постигнала резултата и бях 53 кг, но на каква цена? Прекарах 2 – 3 часа в болницата на системи, след което се зарекох, че за подобна диета няма и да се замисля повече …

Е, така стигнах до моите 62 кг, след 2 години, отново на разни диети, после пак качваш…Доста изморителна борба, но не нужна.

От доста време гледах сайта на Руми и се чудих, дали това е възможно. Всичките момичета в сайта със своя собствена история, толкова променени, толкова щастливи от промяната.

Една вечер си казах, защо и аз да не се променя, да не гладувам и да вляза във форма.

Ето така реших да пиша на Руми.

Тя ми отговори на другия ден, споделих й всички храни, които обичам и с нетърпение очаквах хранителния си режим.

Докато чаках, спазвах също режим от нейния сайт и тренирах с тренировките качени в него.

В началото ми беше трудно, защото не виждах промените, но когато споделях с Руми – за всеки проблем тя намираше решение и ме подкрепяше.

Режимът на хранене ми беше доста трудно да го спазвам стриктно, защото ходя на лекции, в последствие започнах и работа, но се стремях да не излизам от него и да продължавам.

Тренирах всеки ден с удоволствие, нямах търпение да се прибера и да тренирам, защото се чувствах добре с тренировките и с режима.

Гладуването спря, енергията ми беше постоянна, усмивката ми винаги беше на лице от сутринта :)))

Благодарение на Руми, разбрах че не трябва да се гладува, че може да ти е вкусно и да изглеждаш във форма.

Не съжалявам, че се обърнах към Руми и потърсих нейната помощ и подкрепа.

Здравето е преди всичко. Днес аз продължавам да се храня здравословно и да тренирам. Правилното хранене за мен се превърна в начин на живот.

Благодаря на Руми за подкрепата, за мотивацията, за милите думи, с които винаги ме утешаваше и ме стимулираше да не се отказвам.

Благодаря й за насоките, и за ценните съвети, с които ще продължавам да живея и да се чувствам добре!

Съветът ми към всички момичета и жени е да не се отказват и да не се предават – нищо не е просто ген, нито е – аз не мога! Няма непостижими цели – има само не искам и не мога!

А когато искаш нещо прекалено силно, то ще се случи – стига да имаш волята, за да успееш и да го накараш да ти се случи!

Благодаря ти, Руми! Ти си ценна за всички нас, на които си помогнала да се чувстват добре и да изглеждат добре! :))))

отслабване с диета

Ако си пробвала всички диети и те дават временен резултат, време е да започнеш да се храниш нормално с качествена храна и да тренираш кратко, но редовно. Изпрати ми имейл с 2 думи „искам промяна“ и започваме работа по твоята програма за промяна на начина на живот.