Отслабване Биби

Здравейте, Прекрасни 🙂

Днес ще ви запозная с Биби 🙂 Тя казва, че винаги е имала едни 5 килограма отгоре, които са й пречели да се чувства добре 🙂 Не е важно дали са 5 или 10 :)) Хармонията не зависи от обиколките и килограмите, всичко е в главите ни, в усещанията ни 🙂 Биби искаше да промени това усещане, защото видя една непозната жена, “лелка” :))

И тази “лелка” определено е различна от момичето, което нашата героиня е очаквала да види, на снимката от новогодишните празници, била е напозната 🙂

Сега Биби се харесва в огледалото, познава се, радвам се за нея, това е целта ни! 🙂 Промяната не е само затова, че е по-лека, по-стегната, Биби се грижи за себе си и прави нещо добро за тялото си всеки ден, това й дава увеленост и сила, защото цени усилията си 🙂 Получи като бонус – тази добра форма :)))

Ако искаш да се харесваш в огледалото, изпрати ми имейл с 2 думи „Искам Промяна“. Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма 🙂

Здравейте,
Казвам се Биби и искам да споделя моята история.
Винаги съм била с около 5 кг отгоре от теглото, с което съм се чувствала добре. Като дете не съм спортувала , но метаболизмът и всичко останало си работеше без диети и спорт. В един момент обаче, на 22, започнах да усещам как килограмите се трупат. Преди 3 год., т. е. на 27 год. Бях започнала да ходя на фитнес с инструктор.

След това си направих кръвен тест за поносимост към храни, бях започнала да бягам, но не съм се ограничавала в количествата на изядената храна. Така до един момент, в който нямах време за спорт (така съм си мислела), а и започнах да си похапвам повече от преди. Предстоеше ми местене в друга държава, а там докато се устроех, не съм мислела за режим, упражнения.

Един ден, докато се ровех из сайтовете, ми попадна този на Руми. Разгледах го набързо, видях историите на други хора и че има програма за начинаещи и напреднали и реших, че е дошъл моментът да рестартирам онова, което бях прекъснала.

За съжаление след 50-тата тренировка от 90-дневната програма, се случи така, че излязох в отпуск, после командировки и винаги имаше нещо, което си намирах, за да не ги продължа.

Около Новогодишните празници, по някаква случайност, видях моя снимка, която ме втрещи. Бях се превърнала в леличка на 30 год. с наднормено тегло (ръст 161 и 63кг .). Вече знаех, че е дошъл моментът да пиша на Руми.

Така януари месец си разменихме няколко имейла , какво искам да постигна, защо, разпита ме какво ям обичайно. Подготви меню, в което се беше съобразила с вкусовете ми и с нежеланието ми да прекарвам време в кухнята менютата бяха лесни и бързи за приготвяне и не се различаваха много от това, което ядях.

В началото на режима малко се притеснявах от количествата, понеже ми се струваха много малки, но се оказа, че не усещах глад, дори е имало дни, в които не съм искала да ям всички ястия от дневното меню.

Упражненията си бяха предизвикателство в началото, имало е много пот, много паузи, но в един момент виждаш резултатите в огледалото и табличката, в която следиш мерките си, и разбираш, че си струва. А когато в следващия успяваш да ги направиш и с темпото на Руми, е върховно удоволствие.

Предимството пред фитнеса е, че ги правиш, когато поискаш, без да планува време до фитнеса и обратно, без специална екипировка, без притеснения, че си бавен, а някой чака за уреда, без сложни движения

Руми е изключително земна и отговаря на всички въпроси, притеснения, които имаш, дава съвети и те мотивира така, че да не искаш да спираш. Във всяка ситуация (на гости, в командировка, навън и т. н.) , в която си мислиш, че няма как да тренираш или няма как да спазваш режима, Руми намира решение

Пет месеца по-късно се радвам на това, което виждам в огледалото, на комплиментите, които получавам, и на самочувствие, за което знам, че съм положила усилия 🙂 знам, че човек трябва да се грижи за тялото си, за да се чувства добре. Тренировките с Руми учат на воля и дисциплина, превъзпитават вкусове и разбирания.
Радвам се, че избрах точно нея. ️

Хайде да действаме, изпрати ми имейл само с 2 думи „Искам промяна“ и започваме заедно 🙂