Отслабване Ария -20 килограма

Прекрасни, отдавна не съм ви мотивирала с успешни истории. Днешната е на цяла 1 година. Първите 10 кг паднаха след 3 месеца, но хубавото е, че Ария продължава и след това. Много ме зарадва с последните си снимки и с това, че иска да ги сподели с вас.

Ето какво е постигнала за 1 година:
Килограми: -20
Талия: -23 см
Ханш: -20 см
Бедро: -15 см
Ръка: -6 см
Прасец: – 6 см

отслабване завинаги

Ако искаш след няколко месеца и ти да имаш такива снимки, изпрати ми имейл с 2 думи “искам промяна” и обещавам да те вкарам в най-добрата ти форма, независимо дали си на 20 или 60 години.

Тук може да видиш какво включва програмата за промяна на начина на живот.

Това е табличката на Ария, която давам на клиентите да си попълват цял живот 🙂

tablichka-aria

Оставям ви с разказа на Ария:

Моето прераждане,

започна преди една година /тогава още не го знаех/. Бях свършила поредната в годините абсурдна диета. От която бях доволна да си призная, но приказката свърши след като е спрях и минах на нормално хранете. Говоря за готвене на домашните /супички , манджички/. За една седмица качих 5 кг и стремглаво вървяха на горе. Изпаднах в ужас.

Заровена в нета пак да търся нещо за да спася положението, така попаднах на Руми. Зачетох се.. и се замислих. Мъжът ми винаги, когато стане въпрос, че трябва да отслабнем, все викаше, че трябва да променим начина си на хранене изцяло, за да има резултат. Тогава нещо ме плесна по главата както нютон ябълката. Още скептична продължих да чета.

Появиха се и съмненията наистина ли е реално. Изчетох на всички момичета историите. По скоро се съмнявах в себе си не в Румито. Съмнявах се дали наистина ще спазвам менюто и дали ще тренирам /това най вече/. Но знаех, че нещо трябва да променя. Мислих от около седмица може би.

Свързах се с Руми и докато получа персоналното меню изгорях, това още повече ме надъха, че трябва да съм сериозна. Наистина ми беше писнало вече да се въртя в омагьосан кръг още от раждането ми на първото дете. Всяка пролет бях в депресия като се стопляше времето. Каквото и да сложех все нещо стърчи и издува.

Взех да си купувам дрехи чували за да прикрия прелестите си. Самочувствие почти на нула. Казвам почти, защото си виках е дебела съм ама може и повече. Малко килограми надолу после пак нагоре и една безкрайна въртележка. Така си минаха 7 години.

После второ раждане и нещата излезнаха извън контрол. Трябваше да взема РЕШЕНИЕТО сама за себе си. Казах си трябва да съм стриктна наистина, а не да съгрешавам с яденето и да пропускам тренировки. Трябваше да бъда честна пред себе си, а не после това не работи.

отслабване с упражненяи

Началото ми беше трудно и много потно. Гледах се във витрината на секцията и гледах как шкембето ми виси от клина и как ръцете ми се тресат. Изпадах в ужас, че тази картинка няма да се промени. Мина месец, снимах се отново. Бях шокирана, че видях разлики едната паласка под сутиена беше изчезнала, и ръцете бяха спрели да се тресат.

ЧУДО! Всичко работи. Тогава се обърна колелото и се амбицирах невероятно много. Исках още и още и още и до днес. Получих болки в коленете, но с помощта и съветите на Руми излезнах от тази дупка и продължих, но малко по-бавно и щадящо.

И до сега най-големия ми стимул съм си аз самата. Снимам се периодично и гледам постоянно напредъка си от моите кански усилия. Казвам кански, защото ми е още трудно с храната, но някак си успях да балансирам нещата. И наистина разбрах, че много важно какво слагам в устата си и какво ми носи тя.

Започнах менюто бях стриктна 3 месеца. Продължих на собствен ход. После взех да изпитвам съмнения за всичко, което ям. Влизах за кратко в менюто и после пак излизах. Издънки и преяждане имаше много пъти. Но се научих, че и това се случва, въпроса беше да не продължи само, защото съм се издънила. Свалях по-бавно, но свалях.

Тогава разбрах, че стриктното ми спазване на менюто е положило основите на правилното хранене. А упражненията как моделират тялото ми и всеки ден и изпитвам невероятно удовлетворение от постигнатото. Смело мога да кажа, че се чувствам добре в кожата си. Самочувствието е различно, дори излъчването ми се промени от това, че се чувствам все по-уверена в себе си и че съм хубава.

Воала тази пролет от много години насам не се депресирах 🙂

отслабване с персонално меню и тренировки

Започни своята промяна сега, никога няма да е перфектното време, винаги ще има спънки и пречки. Идеята е да се научиш да се храниш докато живееш, а не докато си в стерилна среда, посветена само на грижата за себе си. Не познавам хора, на които точно сега да им е удобно да влязат в перфектна форма 🙂 Храненето и тренировките, промяната се случват докато живеем 🙂 Пиши на Руми “искам промяна докато живея” 🙂