Отслабване Антония

отслабване с руми

Прекрасни <3 мотивирам ви с промяната на Антония. Нейното отслабване се случи много бързо, определено е късметлийка, защото повечето хора се променят по-бавно. За 2 месеца успя да намали: Тегло: -7 кг Талия: -6 см Ханш: -8 см Бедро: -6 см Прасец: -1 см Ръка: -2 см

Но освен, че е късметлийка, положи усилие да се храни и да тренира. И поддържаше духа си висок! Обикновено хората очакваме първите 2 седмици от промяната да са уоу, а те не са 🙂 За видима промяна си трябват поне 2 месеца работа 🙂

Ако отслабвахме толкова бързо, ще настане световен глад и ще измрем за 2 седмици 😀 Тялото ни си има механизми за оцеляване и по време на програма за отслабване се борим с тях, както и с процеса на адаптация към всеки стрес. Адаптацията е причина за платото по време на отслабване и си има начини да преодоляваме адаптацията, например като внесем нов стрес или като премахнем стреса и заблудим тялото, че има изобилие на храна 🙂

Ако искаш да се променяш като Антония, пиши на Руми и започвате работа по твоята промяна. Тук може да видиш какво включва програмата, която изготвя Руми. А тук още снимки преди-след отслабване.

отслабване с тренировки

Оставям те с разказа на Антония.

Реших да започна своята промяна в края на лятото, четейки за пореден път от край до край всички статии в рубриката с отзивите на Руми. И аз, подобно на много други жени, започвах диета, която често не продължаваше повече от няколко дни и в общия случай, връщах малкото свалени килограма веднага.

Никога не съм обичала спорта. Започвах някакъв спорт, тренирах известно време и внезапно губех мотивация и се отказвах. Работя в офис и в общи линии прекарвам 8 часа седнала. Хранех се на бързо, с каквото намеря или пък пропусках хранене. И така няколко години. В един момент се оказах с натрупани килограми, неспособност да се справя с тях и с трудната задача да избера дрехи, в които да се харесам.

Мисля си, че промяната се случва изведнъж. Тогава, когато истински осъзнаеш нуждата от промяна, няма нещо, което да те откаже от целта. А, ако срещнеш подкрепа и разбиране по пътя, успехът е гарантиран.

Така аз срещнах Руми. Тя изготви менюто, което изцяло да покрие моите желания, съставен изцяло от любими храни. До тук добре, менюто ми хареса още с прочитането му. Нямах търпение да започна.

Оставаха тренировките. В началото ми беше трудно, нямах особено желание да тренирам, но с всеки изминал ден положението се променяше и аз започнах да харесвам упражненията. През цялото време получавах подкрепа от Руми, насоки и съвети какво да правя в конкретни ситуации.

Не приех персоналното меню като диета. За мен диетата се състои в адски ограничения. Менюто ми даде свободата, от която се нуждаех. Можех да избирам какво да ям. Имах право да добавя нещо към храненията си, разбира се от препоръките на Руми, но не го правех. Знаех, че мога. Това ми стигаше.

След първия месец започнах да сменям гардероба си. Представяте ли си… от години, за първи път се сблъсквах с проблема “нямам какво да облека, дънките са ми големи”! Обиколките започваха да намаляват още и в края на втория месец съм на път да достигна килограмите си от гимназията.

С намалените обиколки, обаче, получих увереност, че мога. Мога да овладея глада или нуждата от сладко. Мога да изглеждам и да се чувствам добре. Разбрах, че от мен зависи да избера най-доброто за себе си.

Всички усилия, които трябва да положите, си заслужават, повярвайте! Накрая ще ви чака награда – да харесате и обикнете новото си Аз!

Руми е вдъхновение по пътя към тази трансформация.

Благодаря ти, Руми!

отслабване с хранителен режим и тренировки

Искаш ли да се променяш и да смениш гардероба си с по-малък размер? Изпрати на Руми само 2 думи „искам промяна“ и започваме работа по твоята програма.