Отслабване Ани

Днес ще те мотивирам с историята на Ани – майка на 2 деца, изключително секси (има красива дълга коса, която на снимките по-долу не се вижда). Ани постигна много за 2 месеца, а през последния, трети, месец промените са много фини и не са толкова в килограмите, а в начина, по който изглежда.

Резултати за 3 месеца:
-17 см от талията
-9 см от ханша
-7 см от бедрата
-4 см от ръката
-2 см от прасеца

Ако искаш да ти изготвя персонално меню само с храните, които обичаш и без тези, които не обичаш, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.

Оставям те с разказа на Ани 🙂

отслабване ани

Здравейте,

Казвам се Ани, на 29 години съм и имам две прекрасни дъщери. Допреди година и половина не съм имала никакви проблеми с теглото, дори и след раждането на второто ми дете, шест месеца след това бях си върнала килограмите-48кг. Няколко месеца след това започнах лека полека да качвам килограми, стигнах до 53, но не се впечатлявах кой знае колко. Миналото лято отказах цигарите и се почна великото напълняване, по Коледните празници се започнаха едни сбирки през вечер и така докато стигнах 59,7 килограма, което за моя ръст от 156 см си е доста. Чувствах се много зле когато се погледнех в огледалото, дрехите които носех преди не ми ставаха, станах раздразнителна на тема килограми, не дай си боже моя да ми пипне „мекичкото”, скандала се заформяше автоматично, въпреки, че той ме успокояваше, че съм добре.

Миналото лято за първи път попаднах на тренировките на Руми в YouTube, изгледах няколко, след това влязох в сайта и се зачетох в историите на момичетата, но дотам (тогава все още не бях толкова зле) не предприех никакви мерки, до този момент никога не съм вярвала на снимките „преди” и „след”.

След приключването на Коледните пиршества реших да се кача на кантара и останах потресена, сетих се за Руми и пак влязох в сайта и прочетох всяка една статия. Тогава реших че е крайно време да направя нещо за себе си . Направих си Новогодишен подарък, а именно Персонално меню и тренировкии от Руми :). Свързах се с Руми и тя ми ги изпрати, първата ми работа беше да прегледам Менюто, като цяло ми хареса имаше в изобилие месо и зеленчуци (любимите ми), след това прегледах тренировките, изглеждаха ми непосилни 🙂

отслабване с персонално меню

На 1-ви януари от вълнение, че ще започвам с менюто и тренировките бях се наспала рано-рано. Направих си едно кафе пих 2 глътки и стартирах. Мислех да направя упражненията 1 път и да ми стига толкова, но в последствие ги направих 2 пъти, реших да не се изсилвам отначало да правя цяла тренировка. След седмица се изтеглих, бях свалила почти 3 кг., това ме мотивира още повече . Започнах да правя цяла тренировка и от време на време и итервална (ако малката Ники не ме е изморила достатъчно). Първия месец свалих 5.2 кг и намалих с 12 см обиколката на талията. Приятелите ми започнаха да забелязват промяната в мен.

Втория месец започнах с тренировките за напреднали бяха ми трудни отначало, но аз не се отказвам лесно, вече мога да се похваля, че правя лицеви опори, а отначало бях като дроб, само дупето се повдигаше нагоре 😀

Целта ми е 48 кг (от Руми: Ани е 49.8 кг сега) и няма да се откажа, докато не я постигна. Тренировките са страхотни, чувствам се много добре, дори понякога се усещам, че когато няма какво да правя и ми се тренира :). Нищо не ме боли, а преди все се оплаквах, че ту кръста ме боли, ту врата и т.н. Даже забелязвам, че откакто тренирам може да се каже, че нямам менструални болки.

Денят ми няма да е пълноценен, ако не започне с тренировка, тя е преди миенето на очите и зъбите, рано сутрин след като изпратя голямата дъщеря на училище преди да стане малката. 1 час, в който да обърна внимание и на себе си.

Започнах да се харесвам, по-щастлива съм отпреди.

отслабване с тренировки

Благодаря на Руми, за нейната отдаденост и внимание, ако не беше нейната подкрепа и мотивация може би щях да се откажа, но тя е винаги до мен и ме окуражава, чакам с нетърпение писмата й.

Не се чудете момичета, това е най-доброто, което можете да направите за себе си 🙂

От Руми: Ако искаш да ти изготвя персонално меню само с храните, които обичаш и без тези, които не обичаш, пиши ми на имейла, има го в страницата За контакт.