Отслабване Александра – продължение :)

Здравейте, Прекрасни 🙂 Спомняте ли си Александра? Мнооого красива дама, съдбата е била щедра с нея, безспорно :)) Не си мислете обаче, че Александра получи даром топ формата, в която я виждате :)) Дааа, след раждане! Определено се потруди здраво, постоянна и упорита е, качества, които са важни за всеки успех :))

Промяната не е просто крайна точка, в която стигаме и застиваме :)) Промяната е път, който сме избрали да следваме, учим се, борим се, проявяваме сила :))

Искаш ли да се пребориш за топ формата си? Ако да, до теб съм, за да ти помогна, напиши ми само 2 думи Искам промяна и започваме работа :)) Тук може да видиш какво включва Индивидуалната програма :))

Оставям ви с феноменалната Александра :))

Преди десетина години си мислех, че бременността разваля фигурата и после трябват неимоверни усилия, за да си я върнеш. Бременните, които бях виждала, все бяха голеееми. Но, след като започнах да спортувам с Руми, разбрах, че това не е така. Видях, че много бременни жени са в дори по-добра форма, отколкото нераждалите. И това ме мотивира. След като забременях, спортувах почти всеки ден и почти до финала.

Ходех ужасно много за моите стандарти – по около 100 км на месец. Не срещах пълна подкрепа от близките си, но това не ме спря, защото знаех, че правя най-доброто за себе си и бебето. Разбрах, че децата на спортувалите мами могат само да извлекат ползи от това – по-малка е вероятността да страдат от затлъстяване или да се разболеят от диабет.

Докато бях бременна, си мислех, че ще започна да спортувам едва ли не още на следващия ден. Руми ме посъветва как да модифицирам хранителния режим, който имах от нея, докато кърмя. Но нещата не станаха точно така. Започнах почти 5 месеца по-късно. Реших да си дам почивка и да послушам тялото си.

Дотогава вече бях върнала килограмите си от преди бременността. За мое учудване не се наложи да следвам режима, защото явно свалях, благодарение на кърменето. Но трябваше да се стегна. Да си слаб не значи задължително да имаш хубаво тяло 🙂 Започнах малко по малко с тичане с количката и упражнения, докато времето беше топло, а после продължих с програмите на Руми вкъщи. След декемврийската почивка, с бебина сме отново на линия – започнахме с fit30. Даже мотивирах и майките от бебешката група да спортуваме заедно, за да ваем плажни тела за лятото.

По време на бременността качих 15 кг, след това свалих 19. Сега съм 46 – килограмите ми от училище и университета. Затова никак на хващам вяра на историите за забавения метаболизъм при над 30-годишните. Аз съм на 36 почти и съм в по-добра форма от всякога.

Благодаря, Руми, за мотивацията!

Всички сме различни и за различно време влизаме във форма, важното е да се грижим за себе си и да не се оставяме на клишетата, нали сме отбор Прекрасни :)) Влез в отбора ни, напиши ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ :))