Отслабване Ади

Прекрасни <3 мотивирам ви с промяната на Ади, с която работихме преди около 1 година за промяна на начина на живот. Ето какво писмо ми изпрати наскоро: „Здравей Руми! Благодарение на теб постигнах много. Е, все още имам какво да смъкна, но здравословно постигнах много. Имахме годишни прегледи и УАУ имам перфектни резултати на изследванията, а като се сетя преди година колко отчайващо изглеждаха . Искам да ти изкажа огромната си благодарност, прекрасна Руми. Лека бременност.

След такова писмо много ми се иска да видя и снимки и помолих Ади за нови. И като ги видях бях Уоу! Публикувам снимките и нейния разказ за работата ни със съгласието на Ади.

Искаш ли и ти да имаш снимки преди-след промяна, на които да се радваш? Изпрати ми имейл само с 2 думи „искам промяна“ и започваме работа по твоята програма за промяна на начина на живот. Тук може да видиш какво включва програмата. А тук още снимки преди-след отслабване (не публикувам снимки на клиенти без тяхно съгалсие!).

Оставям те с разказа на Ади


Казвам се Ади и съм на 37 години. Имам две прекрасни деца. Винаги съм обичала спорта и движението, но още след първата бременност това се промени.

След втората бременност /на 33 г./ вече се оказа невъзможно свалянето на килограмите и имах чувството че никога вече няма да изглеждам добре. За втори път качих над 30 кг. Пробвах и варианта да пропуша (спрях цигарите след като видях двете чертички), но и това не помогна.

Един ден попаднах на статия на Руми, прочетох историите и разгледах снимките на други клиенти, и така се започна.

Писах на Руми и получих своето персонално меню и тренировки. Отначало ми беше трудно и не смеех да започна, само гледах клипчета с тренировки и четях менюто. Все пак за три години нищо не свалих.

Промяната не беше лесна. Имах постоянно въпроси и честно казано не знам Руми как успяваше така бързо да откликва на всеки един. Отначало заедно следихме прогреса – мерих се всеки понеделник и изпращах резултатите си по имейл. Имам проблеми с кръста и си мислех че повече от ниво „начинаещи” няма да достигна.

Въпреки, че не идваха бързо резултатите, аз продължих. Упражненията станаха част от живота ми и не мога да си представя и ден без да ги направя (вече много рядко ме боли кръста).

Научих се да се храня здравословно и правилно. Е, естествено имах дни, в които не спазвах стриктно менюто, но организмът веднага откликваше негативно и бързо влизах отново „в час“.

Щастлива съм че открих, Руми.

Никога няма да е перфектното време да започнеш да се храниш по-добре и да тренираш. Важното е да започнеш, даже и да не следваш всичко, с времето ще се научиш да правиш все по-добри избори на храна и да чуваш какво иска тялото ти. Изпрати ми имейл само 2 думи „искам промяна“ и ще ти помогна да постигнеш твоята перфектна форма.