Пости ден 27

Сутринта Ира и Силви излязоха по работа, а аз работих и тренирах. Срещнахме се на обяд в Sparrows много приятно бистро, в което напоследък пия кафе и работя (интернетът им прекъсва много). Хората се безумно мили. Има детски кът и са много внимателни към деца. Обстановката е уютна. Има библиотека с книги, страхотен начин да пиеш чай.

(В сайта пиша за места, които харесвам, от Sparoows не са се свързали с мен да им правя реклама. Постоянно получавам предложения да посетя някое място или покана за откриване на нещо, но до сега само 1 път съм уважила покана, тази на Walltopia, защото ги харесвам и преди да ме поканят. Искам да кажа, че като пиша за нещо, значи ми харесва. Когато започвах блога си казах, че искам да е позитивно място, затова не пиша за неща, които не харесвам. Също не исках да има реклами, така има повече място за реклама на моите услуги ха ха ха).

салата моркови

Хапнах салата от моркови с малко филирани бадеми.

картофи соте

Картофи соте.

мъфин

От заведението ни почерпиха с мъфини, които изглеждаха ммммм, обаче не бяха постни. Като разбраха, че постя ни черпиха сурови постни бонбони ммммм.

сурови веган бонбони

След това с Ира се разделихме – тя по срещи, аз да работя.

грозде

След обед хапнах обичайните бадеми и грозде.

koledni-posti-den-27-6

Вечерта имахме среща с приятелки, които Ира не беше виждала отдавна. Направихме й изненада като поканихме хора, които не очакваше. Беше много приятно да се видим съученички след почти 20 години от завършването на гимназия.

ризото с гъби

Поръчах си ризото с гъби без пармезана, но мисля, че имаше пармезан. Което за моите цели е ок, искам да намаля протеина за 40 дни, а с щипка пармезан няма да го увелича особено.

Коледни пости всички дни

Ден 1, Ден 4, Ден 5, Ден 6, Ден 7, Ден 8, Ден 9, Ден 10, Ден 11, Ден 12, Ден 13, Ден 14, Ден 15, Ден 16, Ден 17, Ден 18, Ден 19, Ден 20, Ден 21, Ден 22, Ден 23, Ден 24, Ден 25, Ден 26, Ден 28, Ден 29, Ден 30, Ден 31-40