Коледен пост ден 3

И този ден се изтърколи супер бързо. Сутринта работих. След това тренирах. Започнах с 5 минути бягане за разгряване. Тествах тренировка за цялото тяло за Клуба. Изкомбинирах ново упражнение – Жабешко Бърпи, мнооого е добро за цялото тяло и чудесно влиза в корема.

koleden-post-den-3-1

Закуско обядвах накиснато тиквено семе и печени картофи (едно след друго, а не заедно).

печени картофи

Щеше да е пак грозде, но мама беше направила печени картофи с червен пипер и олио. Обожавам картофи, сипах си и допълнително. Хапнах и малко грозде.

Тръгнах за София. По пътя се отбих в селото на мои приятели да им взема домашна храна от техните родители.

koleden-post-den-3-5

Багажник пълен с ябълки, грозде, тикви, вино, палачинки … Мноого мило ми става, защото съм отгледана с ходене на село през уикенда и връщане в Бургас с кола пълна с домашна храна. Милите хора винаги приготвят торба и за мен. Сега имам домашни ябълки сорт смес между златна превъзходна и още нещо. Грозде, тиква, вино.

koleden-post-den-3-3

Пътувах срещу залеза и беше мноооого красиво.

Прибрах се в София и започнах с фитнеса. Милото беше на тренировка и нямаше кой да ми помогне. Живеем в кооперация без асансьор и ръчно-крачно си качих бидона със зелето и бутилката със зелева чорба. Баща ми източва чорбата от бидона и я налива в 10 литрова бутилка, за да не се разлее при пренасяне. Зелето вече е на терасата, залято с чорбата, чака ме да готвя с него. Мноооого обичам кисело зеле. Освен че е вкусно зарежда и с хубави бактерии коремчето. Ще тествам варианти за изскиване от предния ден, защото е много солено за моя вкус (всичко ми е солено от както спрях солта).

Рецептата на татко за кисело зеле (все още не е късно да се направи).

ябълки

След стълби-фитнеса бях много гладна и хапнах 3 малки ябълки. От както не ям животинска храна на вечеря, изгладнявам по различно време. Имам нужда да ям 3-4 пъти на ден. Преди нямаше и да се сетя да са 3 пъти, но сега съм гладна! Растителната храна ме подува и се нахранвам, но след 3 часа пак съм гладна. Все още настройвам количествата.

Отидох да оставя багажа за приятелите ми и да взема Милото от фитнес. Решихме да ходим на кино, нооо преди това бях гладна. Хапнахем в Хепи в Мол София.

градинарска салата

Градинарска салата и киноа с броколи, карфиол и моркови (няма го в менюто, но видях, че предлагат киноа, имат и зеленчуци, попитах дали може киноа със зеленчуци да приготвят).

киноа със зеленчуци

Гледахме “Съветникът” – много странен филм. Хубав е. Играят добри любими актьори.

Късно вечерта почти преди лягане изядох 3 малки ябълки . Мисля, че днес ще им видя сметката, мноооого са сочни и хрупкави и понеже са ситни вървят много бързо.