Коледен пост ден 2

Започнах деня с чаша кафе и работа на компютъра. След това тествах тренировка за горна част за Клуба в 3 части – получи се много яка, раменете и ръцете ми трепереха накрая. Има нова комбинация Гмуркащо Бърпи с Рало – яко е за корем и рамене и изобщо за цялото тяло.

Закуско-обядвах бадеми с грозде. След това работих. Вечерта пих капучино със систъра, племенницата и мама.

соево капучино

Реших да опитам капучино със соево мляко в Старбъкс в Плаза мол, Бургас. Никога не бях пила соево мляко. На вкус е леко различно от краве млякото, вкусно е (което ме притеснява, би трябвало да не е толкова вкусно; а ако прочета етикета какво съдържа сигурно не бих го пила).

Много пъти са ме питали за мнението ми за соята. Не ям соя, защото смятам, че няма добра и съдържа фитоестрогени, които не знам как се отразяват на хормоните ми. В съвременните храни има много естрогени и смятам, че не е добре и съзнателно да се приемат още. От време на време мисля, че е ок, но както казах не вярвам да има добра соя.

салата с боб

За вечеря хапнах безумно вкусна салата. Микс от зелени салати и рукола, авкадо и сварен боб. Бобът е сварен само с вода. Мноооого вкусно се получи.

kolden-post-den2-03

Работих и по-късно пред компютъра хапнах грозде.

грозде пред компютъра