Отслабване Иван Иванов

С Иван се „запознах” през януари 2011, или по-скоро със съпругата му Мариета, с която поддържах връзка. Те са невероятно семейство, което и до днес тренира ежедневно, като са приобщили и децата.

Както винаги казвам „Менюто е докато отслабвате, тренировките са за цял живот” – това семейство ме разбра буквално. Ентусиазмът им е заразяващ!

Вижте какво писмо и снимки получих от Иван, който отслабна 21 кг, нормализира кръвното, пулса и холестерола и вече 5 месеца поддържа свалените килограми.
/публикувам снимките и писмото с разрешението на Мариета, съпругата на Иван, нали с нея държа връзка 😉 /

Руми, моят проблем започна преди 10 години. Докторите ми откриха, че имам високо кръвно 140/90, по-скоро долната граница беше висока около 90 и често се сближаваха 120/95 и учестен пулс 92 удара в минута.

Направих много изследвания на сърцето, но всичко ми беше наред, само където на мен ми беше все зле. Усещах тежест и задушаване в гърдите. Изписаха ми 5 вида лекарства за обезводнявяне, за пулса, за нерви и т.н. През всичките тези години пиех лекарствата, докарах си гастрит, уголемен черен дроб.

Отидох на гастроентеролог. Тогава той ми каза, че освен уголемен черният ми дроб е и силно омазнен и трябва да отслабна, тогава бях 103 кг., висок съм 174.

Един ден жена ми ми каза, че е намерила начин, с който да ми помогне да отслабна. Каза ,че е разговаряла с тебе и ще и изпратиш персонално меню и тренировки.

Сега за персоналното меню започнах го на 16.01.2011 г. То е чудесно, спазвахме го цялото семейство. Упражненията правех всяка сутрин, а вечер ходех във фитнеса по 1 час, включително събота и неделя.

След първата седмица започнах да се чувствам по-добре имах сила и енергия, дрехите ми станаха големи. Стомахът спря да ме боли, въпреки че ядях зеле и грах. Спрях да пия лекарствата за стомах, които бяха 3 вида, тъй като се чувствах добре.

Забравях да взимам и тези за кръвно и така полека ги спрях. Свикнах с тренировките и не мога да ям, ако не съм направил тренировката си.

Скоро ще навърша една година, на 16.01.2012, в момента съм 82 кг. и нося дрехи М размер, а преди XXXL. Отслабнах 21 килограма и вече 5 месеца поддържам новото си тегло като не спирам да тренирам и се храня както се научих от менюто.

Често ми казват, че като спра с менюто и тренировките пак ще напълнея. На такива отговарям, че никога няма да спра да тренирам, трябват ми само гуменки и бутилка с минерална вода.

Що се отнася до храната вече знам какво да ям и кое е полезно за мен и кое не. Сега съм щастлив и здрав.

С благодарност,
Иван Иванов