ЧЗВ студио

Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

Онлайн фитнес студио “Прекрасна” е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките и рецептите от онлайн фитнес студио “Прекрасна”, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

Важно: преди да започнеш да тренираш в онлайн фитнес студио „Прекрасна“

Преди да започнеш тренировъчна програма, консултирай се със своя лекар. Авторът не е лекар, нито има медицинско образование и не носи никаква отговорност за каквито и да било физически или емоционални проблеми, които може да възникнат пряко или косвено от изпълнението на тренировките.

Какво получавам, когато се абонирам за онлайн фитнес студио „Прекрасна“?

Когато се абонираш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“, получаваш достъп до стотици тренировки и много тренировъчни програми, хранителни менюта с калкулатор, така че да индивидуализираш менютата според собствените си цели, някои от които:

– Total Body Shape
Програма с 3 пъти седмично тренировки. Стяга и оформя цялото тяло с аеробни и силови упражнения. Тренирате в избрани от вас 3 дни от седмицата, като редувате ден с тренировка и почивен ден. Например тренирате понеделник, сряда и петък, а в останалите дни почивате. Всички тренировки натоварват цялото тяло до 20-та минута, така че ако бързаш, може да прекъснеш тогава тренировката.

Ако искаш да тренираш 5 пъти седмично с тази програма, тогава прави тренировката до около 20-22 минута и на следващия ден направи втората част на тренировката. Така всъщност ще имаш 6, а не 5 тренировки в седмицата.

– КОРЕМ МЕЧТА – тренировъчна програма, с която извайваш цялото тяло и специално работиш за супер плосък корем. Буквално залепя корема за гръбнака! Предстои ти да усетиш коремните си мускули по нов и неподозиран начин. В „Корем мечта“ създаваме връзка между дишане-мисъл-мускул. Тренираме цялото тяло и с всяко издишане стягаме корема.Програмата е в 3 нива: начинаещи, напреднали, супер напреднали.

– И ДНЕС ТРЕНИРАХ – тренировъчна програма с кратки 7 или 13 минутни тренировки. Подходяща за всички хора, които нямат време за дълги тренировки или не желаят да тренират дълго. Всяка тренировка е по-добра от никоя! Програмата е в 3 нива: начинаещи, напреднали, супер напреднали.

– УНИКАЛНА – тренировъчна програма със супер разнообразни тренировки. Упражненията в една тренировка не се повтарят. УНИКАЛНА е първата програма, с която експертно работиш едновременно за оформяне на цялото тяло + избираш тренировки специално за твоите проблемни зони. Програмата е в 3 нива: начинаещи, напреднали, супер напреднали.

– НОВО НАЧАЛО – Неусетни, бързи тренировки за максимален ефект. Извайват и тозинират цялото тяло.Това е тренировъчна програма за всички хора, които бързо се отегчават и не обичат да тренират. Тренировките включват разнообразни упражнения, без повтаряне на упражненията в една и съща тренировка. Само за 4 седмици увеличаваш силата си и усвояваш техниката на трудни, комплексни упражнения. Програмата е в 3 нива: начинаещи, напреднали, супер напреднали.

– PUSH – TРЕНИРОВКИ, СЛЕД КОИТО СЕ ПРЕРАЖДАШ. Програма за повишаване на силата и издръжливостта. Тонизира и оформя цялото тяло, изправя стойката, прибира корема. Това са тренировки с постепенно и нарастващо натоварване, за 3 месеца, значително повишаваш силата и издръжливостта си! Програмата е в 3 нива: начинаещи, напреднали, супер напреднали.

– ВИСОКОЕФЕКТИНА – Специална тренировъчна програма с малки тежести, нежна към ставите, натоварваща за мускулите. Тази програма е нежна към ставите и е подходяща при болки в коленете, дискова херния, ставни проблеми, диастаза след раждане. Програмата не е възстановителна за тези заболявания, а заобикаля ограниченията им и дава възможност на всички да тренират въпреки предизвикателствата. В програмата няма клек, напад, лицеви опори и планк, коремни преси, изолирани коремни упражнения. Тренираш в комфорта на своя дом и в удобно за теб време. Може да тренираш сутрин, обед или вечер, когато имаш възможност. Важното е да си направиш тренировката за деня. Програмата е в 3 части.

– ДУПЕМАНИЯ – Повдига и окръгля дупето, но няма да имаш нужда от по-голям размер дънки 🙂 Прибира корема, стяга и оформя цялото тяло. Дупемания е 12 седмична тренировъчна програма за бързи резултати. Тренировките са по 20 минути + 10 минути разгряване и разтягане, така че за 30 минути постигаш резултати, които се равняват на часове тренировки. Програмата е в 2 нива: напреднали, супер напреднали.

– ЗА ИЗ ПЪТ – 15 минутни тренировки за поддържане на перфектна форма, докато пътуваш. Подходящи за хотелска стая. Упражненията изискват само ластик и твоето тяло 🙂 Програмата е в 3 нива: начинаещи, напреднали, супер напреднали.

– FIT30 – Невероятни резултати! Стопи мазнините и извай тялото, което искаш за 12 седмици! Ще ти покажа как за 30 минути постигаш резултат, който се равнява на часове тренировки. Тренираш в комфорта на своя дом – никой не вижда как се потиш, но всички ще видят изумителната ти промяна след само 30 дни. Какво да очакваш? 1. Бързо стягане 2. Яко горене 3. Нежно оформяне. Програмата е в 2 нива: напреднали, супер напреднали.

В Студиото имаш достъп до всички менюта – Пъстро, Лятно, Зимно, Постно-веган и Офисно, както съм сложила и лесен калкулатор, с който изчисляваш от колко енергия имаш нужда, за да влизаш в мечтаната форма или да я поддържаш, а после подбираш от супер вкусните и проверени от хиляди Прекрасни рецепти така, че да си сглобиш всякакво меню, според твоите калории!

– ПЪСТРО МЕНЮ – с целогодишни храни

– ЗИМНО МЕНЮ – със сезонни храни

– ЛЯТНО МЕНЮ – със сезонни храни

– ПОСТНО-ВЕГАН МЕНЮ – включва рецепти само с растителна храна

– Офисно меню в кутия – лесни и здравословни рецепти подходящи за пренасяне в кутия. Има и вариант за ученици.

Какво още?

– Седмични програми, които са комбинация от тренировки от всички програми в студиото. Плюс нови тренировки, които Руми снима всеки месец 🙂 Може да тренираш по една конкретна програма, която си избереш или да правиш седмичните програми, които са комбинация от няколко програми. Руми специално изготвя седмичните програми, така че да тренираш пълноценно за извайване на тялото и да се предпазиш от болежки. Не смесвай програмите сама, важно е да се обърне внимание на всяка мускулна група и да се тренира балансирано. Всяка седмица има нов график с тренировки.

– Онлайн живи срещи с Руми 🙂

и още много изненади, които предстоят и се случват само в онлайн фитнес студио “Прекрасна”.

Какви планове предлага онлайн фитнес студио „Прекрасна“?

Плановете, от които може да избираш са .

7 дневен тестов план

безплатен, през който може да опиташ тренировките, да разгледаш какво съдържа студиото и да прецениш дали то е подходящо за теб. Имаш възможност да използваш този 7 дневен план само веднъж.Кликни тук, за да получиш достъп.

30 дневен план (1 месечен) с меню по избор

Получаваш пълен достъп до всички тренировъчни програми в студиото за 30 дни + меню по избор. След този период преценяваш дали искаш да продължиш да си член на студиото. Кликни тук, за да получиш достъп.

90 дневен план (3 месечен) с меню по избор

. Получаваш пълен достъп до всички тренировъчни програми в студиото за 90 дни + меню по избор. След този период преценяваш дали искаш да продължиш да си член на студиото. Кликни тук, за да получиш достъп.

184 дневен план (6 месечен), който включва всички менюта

. Получаваш пълен достъп до цялото съдържание на студиото за 184 дни (6 месеца). След този период преценяваш дали искаш да продължиш да си член на студиото. Кликни тук, за да вземеш 12 месечен достъп до онлайн фитнес студио “Прекрасна”.

365 дневен план (1-годишен), който включва всички менюта

. Получаваш пълен достъп до цялото съдържание на студиото за 365 дни (12 месеца). След този период преценяваш дали искаш да продължиш да си член на студиото. Кликни тук, за да вземеш 6 месечен достъп до онлайн фитнес студио “Прекрасна”.

Може да се включиш по всяко време!

Може ли да паузирам достъпа си и да се връщам към тренировките, когато реша?

Разбираме, че има обстоятелства, при които не ти е до тренировки или не можеш да тренираш. Отиваш на ваканция и не искаш да тренираш? В студиото има подходящи тренировки само с ластик, но не се притеснявай, ако планираш да не тренираш по време на ваканцията. На всеки 6 месеца имаш право да паузираш достъпа си за 14 дни. Пишеш ни имейл, казваш ни кога искаш да ти паузираме достъпа и след 2 седмици, е активиран отново. Може да паузираш достъпа си само 1 път на всеки 6 месеца.

Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Имам затруднения да направя плащането. Какво да направя?

Ако имаш въпроси, може да ни пишеш на studio@fitnesinstruktor.com . Имай предвид, че, за да платиш с банкова карта, тя трябва да има SCA верификация. Тук може да прочетеш повече.

Колко защитена е моята лична информация?

Ние не събираме данните за плащане от банковите карти. Данните, които ние получаваме са: име, имейл. Спазваме изискванията на GDPR. Повече за нашата политика за поверителност може да прочетеш тук.

Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 или 12 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

Кога се извършва плащането за онлайн фитнес студио „Прекрасна“?

Плащането за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ се извършва еднократно в началото, когато искаш да получиш достъп до услугата. Не таксуваме повторно. Ако след като ти изтече достъпа до струдиото прецениш, че искаш да получиш достъп отново, правиш ново плащане.

Купих си план за онлайн фитнес студио „Прекрасна“. Какво следва?

Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа. След като достъпът ти е активиран, получаваш автоматичен имейл с потвърждение. Както и имейл с потребителско име и парола. Ако вече имаш акаунт в сайта, само влез в своя акаунт тук и разгледай студиото тук. Ако си направила банков превод или си платила на каса на Easypay, ще отнеме 24-48 часа преди преводът да се отрази при нас и ние ръчно да ти активираме достъпа. Имай малко търпение преди да влезеш в студиото.

Опитвам се да се абонирам, но имейлът ми вече е регистриран в сайта. Какво да направя?

Ако вече си регистрирана на сайта, но не си спомняш паролата, кликни на този линк, за да получиш нова парола. Имай предвид, че понякога писмото с паролата отива в spam/junk/promotions папката на мейла. Провери дали не е там. Ако няколко пъти не получаваш имейл с парола, пиши ни на studio@fitnesinstruktor.com

Забравих си паролата.

Ако си загубила или забравила паролата си, кликни на този линк, въведи си имейла и ще получиш нова. Имай предвид, че понякога писмото с паролата отива в spam/junk/promotions папката на мейла. Провери дали не е там. Ако няколко пъти не получаваш имейл с парола, пиши ни на studio@fitnesinstruktor.com

Не получих имейла, с който да си възстановя забравената парола.

Ако си въвела имейла си и все още нямаш парола, опитай още веднъж. Имай предвид, че понякога писмото с паролата отива в spam/junk/promotions папката на мейла. Провери дали не е там. Ако няколко пъти не получаваш имейл с парола, пиши ни на studio@fitnesinstruktor.com

Не мога да вляза в онлайн фитнес студио „Прекрасна“.

Може да влезеш в онлайн фитнес студио „Прекрасна“ тук. Ако си направила плащането с банкова карта/Paypal/платформата Epay, получаваш достъп веднага. Ако си направила плащането с банков превод, превод на касата на Easypay, изчакай 24-48 часа, за да ти активираме достъпа. Преводите не се отразяват веднага, а само в работни дни.

Писах на съпорта, но все още не получавам отговор.

Отговаряме на всички писма, без изключение, в рамките на 1-2 работни дни. Ако не получиш отговор, пиши ни отново, нещо е станало с имейла ти. Ако ни пишеш в петък в 18 часа, ще ти отговорим в понеделник, в случай, че не е почивен ден. Спазваме календара за работни и почивни дни на България.

Какво ще стане, ако разбера, че онлайн фитнес студио „Прекрасна“ не е подходящо за мен?

В рамките на 14 дни след активиране на достъпа, имаш право да се откажеш от услугата и да ти възстановим заплатената сума. Пиши на studio@fitnesinstruktor.com

Мога ли да получа връщане на таксата, ако реша да прекратя достъпа си по средата на периода?

Не. Имаш 7 дни, в които може да тестваш студиото. Свободен достъп може да получиш тук. След като заплатиш месечен или 6 месечен достъп, имаш 14 дни законов срок, в който може да прекратиш достъпа и да ти възстановим заплатената сума. Ако вече сме ти възстановили сума за достъп до студиото, може да откажем повторна покупка от теб. Изключително ценим всеки клиент и сме сигурни, че предлагаме услуга на световно ниво. Ако си преценила веднъж, че студиото не е за теб и сме ти възстановили сумата, повторно възстановяване не е възможно.

Какво се случва с предишните ми програми и достъпи?

Нищо не се променя по отношение на програмите, които си закупила преди отваряне на студиото. Всички програми продължават да ти бъдат активни с условията, при които си ги закупила.

Мога ли да тренирам вкъщи?

Тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“ са предвидени да се изпълняват вкъщи. Разбира се, може да си вземеш телефона, постелката и екипировката, и да изпълниш тренировките в парка, във фитнес залата, където прецениш.

Мога ли да тренирам във фитнес зала?

Не е необходимо да ходиш във фитнес зала, за да изпълняваш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“. Необходима са ти следните уреди: гири, постелка, стол, ластик, топка. Ако си подсигуриш тези уреди вкъщи, не е нужно да напускаш дома си, за да тренираш и да бъдеш в страхотна форма.

Кога мога да започна?

Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

Имам контузия/бременна съм/кърмя. Може ли да се включа в онлайн фитнес студио “Прекрасна”?

Задължително се консултирай със своя лекар! Само лекарят ти знае какво е твоето състояние и какво натоварване е подходящо за теб. Ако лекарят ти позволи да тренираш, заповядай в онлайн фитнес студио “Прекрасна”. За хора с болежки в колене, глезени, има подходяща ВИСОКОЕФЕКТИВНА програма. Ако си родила вече и имаш зелена светлина от лекаря си да тренираш, може да започнеш с ВИСОКОЕФЕКТИВНАТА програма в студиото и след като ти стане лесна, да продължиш с по-натоварващи тренировки.

В момента в студиото няма специализирана програма за след раждане, но ако нямаш специални препоръки от лекаря си, можеш да откриеш подходящи тренировки за теб в студиото.

Дали не съм твърде възрастна?

Никога не е твърде късно да започнеш да тренираш и да се грижиш за тялото си. Помни, че твоето тяло е твоят храм. Ако се грижиш за него, движиш се редовно, храниш се с жива, истинска храна, то ще ти се отблагодари. Няма значение дали започваш тренировките на 20 или 50 години. Ако тренираш редовно, напредваш, развиваш се. Аз съм на 47 години и никога не съм била в по-добра форма! Силна съм и усещам, че се развивам с всяка завършена тренировка. В студиото има тренировки, които може да изпълняваш, ако имаш болежки в ставите (задължително след консултация с лекар), така че, имаш вариант за старт.

Какво ще стане, ако пропусна тренировка?

Не се притеснявай, случва се да пропуснем тренировка. На следващия ден продължи с плана. Не прескачай тренировки, препоръчвам да следваш последователността, защото специално съм подредила упражненията в тренировките и тренировките в програми, така че да изличаш максимума от тях.

От каква екипировка имам нужда, за да изпълнявам тренировките?

Необходима са ти следните уреди: гири, постелка, стол, ластик, топка. Ако си подсигуриш тези уреди вкъщи, не е нужно да напускаш дома си, за да тренираш и да бъдеш в страхотна форма.

Как да разбера коя програма да избера?

Ако досега не си тренирала, започни с ниво начинаещи! Много е важно да научиш правилната техника на изпълнение на упражненията, за да развиваш тялото си хармонично, да се предпазиш от болежки. След като тренираш 4-8 седмици с ниво начинаещи, и ако са ти твърде лесни, опитай следващо ниво.

В онлайн студио “Прекрасна” има стотици тренировки, но моята препоръка е да тренираш по програма. Имаш вариант да тренираш по една избрана от теб тренировъчна програма или да следваш седмичния график, който изготвям непрекъснато. В седмичния график съчетавам тренировки от различните програми.

Съветвам те 1 седмица да тренираш по избрана от теб програма, например КОРЕМ МЕЧТА. На следващата седмица да направиш тренировките от седмичния график и да прецениш кой вариант ти харесва повече.

Не забравяй, че е добре да тренираш по програма! Без значение по една конкретна програма или по седмичния график, не миксирай тренировките от различните програми сама.

Учила съм няколко години в спортен колеж, изкарала и продължавам да карам десетки курсове от специалисти по целия свят, за да създавам тренировки и програми. Тези знания ми помагат да изготвям пълноценни програми на световно ниво, така че да развиваме тялото си красиво, хармонично и да се предпазим от контузии!

На какви устройства мога да гледам тренировките.

Може да гледаш тренировките на всяко устройство, на което имаш интернет връзка. Телефон, таблет, компютър или смарт телевизор. Логваш се в акаунта си с данните си потребителско име, парола и си пускаш тренировката. За телевизора има 2 варианта да си пуснеш тренировката. 1 вариант: споделяш екрана на телефона си с този на телевизора. Изключително лесно е на андройд телефони (Samsung, Huawei и други). Имаш бутон share screen on tv или mirror screen или smart view. Ако не откриваш бутони точно с този текст, провери в google как се казва бутонът на твоя телефон. След като го кликнеш, се свързваш с телевизора и каквото виждаш на телефона, се предава и на телевизора. Влизаш в акаунта си, пускаш си тренировката и тя се излъчва на телефона. 2 вариант: отваряш браузъра на телевизора си, изписваш името на сайта studio.fitnesinstruktor.com и влизаш в сайта. От там влизаш в акаунта си и си пускаш тренировките.

Телефоните Apple са доста специфични и те могат да се свързват към телевизорите с допълнително устройство, което се закупува от магазин на Apple. Направете си консултация и преценете дали искате да закупите такова устройство. Това е ограничение от производителя на телефони Apple.

Видеата на тренировките ми забиват.

Повече информация може да откриеш тук. Не забравяй, че имаш вариант за 7 дни да ползваш студиото и да прецениш дали това е услуга подходяща за теб. Също така, след като се абонираш и заплатиш таксата, имаш 14 дни, в които може да се откажеш от услугата и да ти възстановя таксата. Разбирам, че всеки трябва да направи тест на собственото си устройство и да прецени дали това е услуга подходяща за него.

Не намираш отговор на въпроса си?

Изпрати ни имейл на: studio@fitnesinstruktor.com Отговаряме в рамките на ден, в работни дни. Ако ни пишеш уикенда или на официални празници, ще получиш отговор в първия работен ден.

ЗА КОНТАКТ: studio@fitnesinstruktor.com