Среща на живо с Руми

Среща на живо с Руми – 27.06.2024 г. – 12 часа БГ време

* Задължително поле

В срещата ще си поговорим за това как да планираш времето си, така че да можеш да се погрижиш за себе си, без да препускаш бясно и да се състезаваш с него. Как да оптимизираш времето си така, че да имаш възможност да се справиш с всички ежедневни задачи, но и да си обърнеш внимание. Ще ти разкажа за личния си опит и ще ти дам идеи за оптимизация. Вярвам, че организацията е част от всеки успех!

След като се запишеш, ден преди срещата на 26.06.2024 г. – 12 часа ще получиш имейл с линк за ZOOM, където ще проведем срещата. Провери спам/junk папката си, понякога писмата отиват там. Ако не получиш до деня на срещата, пиши ни на studio@fitnesinstruktor.com и ще ти изпратим линк.

Осигури си спокойна среда, нека никой не те прекъсва по време на срещата. Ако си на работното място, вземи си слушалки да гледаш срещата на спокойствие. Вземи си лист и химикал да си записваш съветите, които ще споделя с теб на срещата.

Подготви си въпроси, които да ми зададеш, така че да извлечеш максимална полза от срещата. Тази среща я правя специално за теб, за да направиш време и организация в ежедневието си, за да се погрижиш за себе си, ти го заслужаваш!

Руми