Отслабване Мими

Обикновено споделям резултати на хора, които отслабват с бърза или нормална скорост, защото е мотивиращо :). НО днес днес искам да ви мотивирам с резултатите на Мими, постигнати за 1 година и 2 месеца. Мими е от хората, които отслабват бавно. Не знам със сигурност защо е така. Предполагам, че е свързано с тумора на хипофизата, който тя има и лекарствата, които е приемала. Независимо, че отслабваше бавно, Мими не се отказа! Не е алтернативата да не прави нищо, защото ставало бавно! Окей, бавно е, е и? По 1 кг на месец да сваля, след 1 година ще е -12 кг!!!

Мими е най-упоритата ми клиентка – такава воля за промяна, постоянство, мотивация – не съм виждала в никой друг! Ако имаше и възможност да тренира като другите хора (замайва й се главата) щеше да има още по-хубави резултати. В началото не можеше да прави лицеви опори, а сега може 6 и то класически, не от колене!!! Мими, страхотна си!!! Вижте нейното писмо 🙂

Забележка: Мими започна с “Меню 28 дни“, след това продължи с “Оптимално тегло“. Меню 28 дни е първата ми платена програма. Искам да уточня, че всички персонални менюта са с продължителност 28 дни, но след първата започнах да им давам различни имена, за да се различават по-лесно. Разликата в двете програми е във вида храна. “Оптимално тегло” е по-разнообразна и по-вкусна (повечето хора споделят, че след като я започнат се хранят по-разнообразно отколкото като са се хранили безразборно; също така съм я разработила в над 20 разновидности за различни начини на хранене). “28 дни” е по-класическо протеиново меню (по-лесно се спазва от хора, които предпочитат по-еднообразно хранене, съдържа повече месо и риба).

Здравейте, казвам се Мария и съм на 33 години, висока съм 163 см! Искам да разкажа моята история, защото вероятно все някой от вас ще открие себе си в нея, и дано мога да дам стимул на повече хора да се погрижат за тялото си :).

Всичко започна преди около 7 години, когато започна адски да ми се вие свят. Имах периоди, когато дори неможех да ходя. Лекарите ме тъпчеха с какви ли не лекарства, от които качих 30 кг. и то само за 3 месеца.

И така от 50 кг. станах 80 кг.,изпаднах в още по-голяма депресия, влезнах в болница и ми откриха туморче на хипофизата!

Започнах да търся всякакви начини да сваля тези килограми. Пробвах какви ли не драстични диети, от които след приключването им си връщах отново килограмите. Рових се постоянно из интернет за нови и нови диети, коя от коя обещаващи мигновени резултати, но за съжаление така и не постигнах нищо с тях.

Накрая открих сайта на Руми, писах й писмо и тя ми отговори мигновено, прати ми меню наречено „28 дни“ и упражнения за всеки ден от седмицата. И така инструкциите вече бяха дадени, нямаше начин, трябваше да започвам моделирането на тялото ми хехе :).

Това меню ми хареса адски много защото не гладувах, дори напротив, трябваше да ям много и дори не се лишавах от любимите ми неща. И така дойдоха и първите резултати, само след седмица аз бях свалила 2 кг и 2-3 см от обиколките ми, това ми даде стимул да продължа…

Месец след месец сякаш се топях от менюто и упражненията, които бяха доста трудни за мен, защото както споменах съм със световъртежи. За около 14 месеца аз свалих 23 кг., 13 см от обиколката на ханша и 14 см от бедрата, при положение, че заради проблема ми с хипофизата аз свалях кг много по-бавно!!

Бях най-щастливата на света, вече приличах все повече на себе си :)! Вярвайте ми, нямах думи да изразя благодарността си към Руми, която ме подкрепяше през цялото време, по какви ли не начини! Та така, това е моята история… сега съм 57 кг. и се чувствам прекрасно (по-жизнена от всякога), дори смятам да започна отново менюто (ако изобщо мога да го нарека персонално меню,защото това вече е моят начин на живот ), за да се справя и с тези последни 7 кг. и съм сигурна че ще успея!! Благодаря ти отново, Руми :* ,всичко дължа на теб!

мими отслабване