Отслабване Миракъл

Публикувам снимките и писмото на Миракъл по нейно желание. Миракъл е много упорита, здраво тренира и следва менюто (последното е 90% отговорно за отслабването). Без промяна на начина на хранене – няма отслабване и задържане на резултатите! Миракъл постигна много за 3 месеца:

-9 см. от талията
-11 см. от ханша
-4 см. от бедрата
-5 см. от бицепса
-5.5 кг.
-7 см. от бюста (гърдите много спадат за съжаление)

Уточнение: двуразовото трениране е само за периода на намаляване на подкожните мазнини. След постигане на целите препоръчвам трениране редовно, кратко (20-30 минути), 1 път на ден, с излизане от зоната на комфорт и 1 път седмично по-дълга тренировка, за да не се свиква с кратките. Ако ще тренирате цял живот – пазете си ставите!

Писмото на Миракъл:

Здравейте, започвам да пиша с едно извинение. От хората съм, които по–скоро предпочитат да стоят „зад кадър”, затова и се надявам да проявите разбиране към желанието ми да запазя анонимност. Може би „Мирикъл” би бил един добър псевдоним 🙂

Вероятно много от вас ще припознаят себе си в моята история. Със започването на работа започнах да водя все по–уседнал начин на живот, движенията ми се сведоха почти до познатата формула седни – стани от компютъра. Започнах да качвам килограми бавно и славно. Така и започнах опити за всякакви брутални диети, често продължаващи 3–4 дена.

След тях качването на килограми стана още по–бързо. Когато седнах и зад волана, както казва един мой приятел, когато гледах нагоре и виждах вече дъното 🙂 Висока съм 162см и тежах 72кг.

Тогава реших,че трябва да променя тактиката 🙂 Започнах да подбирам храните, стараех се всеки ден да въртя велоергометъра по час, не подминах и различните добавки за отслабване иии резултат 0. Вече си мислех,че имам проблем с метаболизма или че просто ми е генно заложено това тяло. Тогава дойде ред на всички възможни изследвания, за които бях чувала и които можех да си направя и о чудо, всичко си беше в норма 🙂

От неспирното четене на теми за отслабване в интернет, случайно попаднах на сайта на Руми. Първото, което видях бяха нейните снимки, след което секцията с начините на хранене 🙂

Дори не бях прочела цялата информация и й пишех вече мейл. Бях надъхана, както всеки път, когато опитвах нещо ново, но ако трябва да съм честна, тогава за мен това беше поредния отчаян опит.

Така започнах програмата „Оптимално тегло“. Правех веднъж на ден упражненията за начинаещи. Тогава беше август, непрекъснато се ходеше някъде и за мен беше много трудно да се придържам към менюто, когато съм в компания. А може би и не вярвах напълно, че може нещо да се получи. Нещата може би се промениха, когато си направих първите снимки. Тогава, макар и малка, промяната я имаше. За мен това си беше много, защото до този момент, с всички диети, които опитвах, килограмите не мърдаха.

Така започнах втория месец на менюто. Започнах да правя упражненията по два пъти на ден. Сутрин и вечер. В началото ми беше доста трудно да се будя рано. В първите дни само чувах алармата в 6 сутринта, звънеше през 10 мин. до 7, след което ставах и излизах за работа 🙂 Сега вече нещата са различни и нямам никакъв проблем с буденето рано сутрин.

Вкъщи нямам огледало, и когато направих снимките след втория месец, както казах и на Руми – яба – даба – бу    Беше си направо чудо. Бях свалила 4 кг, 4 см. от бюста, 6 см. от талията, 7 см. от ханша, 3 см. от бедрата и 4 см от бицепса.

Сега завършвам трето повторение на менюто и се надявам да доведа нещата да финалната права. Вече разбирам, че този процес изисква доста повече време и усилия, отколкото си мислех.

Пиша, защото се надявам, че бих могла да бъда полезна и за хората, които имат да свалят повече от 10 кг. За мен най–важното е да се проумее, че това е доста бавен процес и не става с магическа пръчка. Този начин на хранене и движение трябва да се превърне в част от ежедневието.

За мен беше важна и психологическата нагласа. Може би първите няколко седмици от менюто ми бяха период на адаптация. А когато са на лице и първите резултати, тогава вече действат съвсем различни закони 🙂

Не винаги ми е лесно, понякога ми се иска да хапна нещо с шоколад, понякога упражненията ми докарват и неприятна мускулна треска, понякога ме оставят направо без дъх, но в края на крайщата нали казват, че животът започва тогава, когато излезнеш от комфортната си зона. Е, аз мисля, че започнах нов живот и се надявам да е дълъг 🙂

И най – много се надявам това да не е последната ми промяна 🙂

Желая ви да сте здрави и щастливи и не се колебайте да промените живота си!

Мирикъл 🙂