Отслабване Диляна

*Диляна се снима за първи път след 2 месеца на програмата, така че няма снимки от началото.

Започни своята промяна сега! Никога няма да е удобно и винаги ще има пречки. Трябва да се научиш да се храниш, докато се случват обичайните ежедневни неща. Ако искаш да работим за твоята промяна, изпрати ми имейл само с 2 думи “искам промяна”.

Публикувам снимките и писмото на Диляна по нейно желание. Тя е от кърмещите и отслабващи майки. Може да се влиза във форма и докато се кърми, като към храната от менюто има допълнителна храна всеки ден, за да се добави енергия за производство на кърма.

Намаляването на храната веднага дава отражение върху кърмата, така че в рамките на 2 дни се нагласява допълнителното количество храна (индивидуално е). Така след спиране на кърмене има готово индивидуално меню и в същото време не страда количеството и качеството на кърмата.

Писмото на Диляна много ми хареса, защото е споделила какви са били трудностите. Въпреки, че се опитвам максимално да ви улесня в готвенето и тренировките, все пак без усилие, воля и желание от страна на Диляна, тя нямаше да постигне това! Поздравявам я за силния характер и затова, че не се отказа през най-трудната първа седмица!

За около 4 месеца -12 кг., -11 см талия, -11 см ханш, -9 см бедро :))

Здравейте, на 31 години съм и майка на 2 деца. Още при първата бременност качих цели 26кг. и след това така и не можах да възвърна теглото си (53 кг.), все достигах до 59-60 кг. Толкова забременях и с 2-рото ми дете.

След като родих, улисана в грижи за бебето, забравих за външния вид, а “загрижени” роднини все следяха да ям достатъчно, за да имам кърма. И така бебето стана на 6 мес. и аз реших да се кача на кантара. Направо се потресох като заковах 73 кг. – та аз толкова тежах като родих, а може и по-малко.

Направо се отчаях от себе си, беше ми писнало всички да ме успокояват, че така е като си майка на 2 деца и т.н. все “успокояващи” думи от сорта, че собствения ти живот е приключил. Да не говорим за пазаруването на дрехи, даже пазаруване е силно казано, просто от вратата на магазина питах дали имат нещо като за мен.

Тогава си казах,че не мога да продължавам така, но тъй като не обичам диетите, започнах с упражнения на една известна личност (умишлено няма да спомена името). Но.. (естествено, че има но) едно на ръка, че не свалих почти нищо, а и като “подарък” получих болки в коленете, кръста и гърба.

Пак бях в задънена улица и достигнах до извода, че без диета няма да стане. Никак не обичам диетите, винаги съм ги смятала за тежест – ядеш някакви гадни неща, които не обичаш и се молиш по-бързо да свърши диетата, за да се натъпчеш като човек 🙂 Затова отворих Интернет и исках меню, което хем да ми харесва, хем да не те оставя гладен и да е хранително (все още кърмех, но за кърмещите все пак искам да вметна да не го правят преди бебето да е захранено с твърда храна, моето беше на 10 месеца).

Изглежда трудно нали, но тогава съвсем случайно (или може би не) попаднах на сайта на Руми. Бях направо като хипнотизирана, нищо друго не отварях на компютъра, за 2-3 дни изчетох всичко – менюта, упражнения, отзиви на вече отслабналите, и бях абсолютно сигурна, че това е моят човек :))) Даже се ядосвах как не съм я открила по-рано 🙂

Беше средата на май, когато и писах какъв е моят случай, какво искам да постигна, какво обичам и не обичам да ям. Получих веднага отговор от Руми, прати ми персоналното меню и упражненията и започнах.

За менюто: Бях много ентусиазирана, защото менюто беше напълно съобразено с вкусовите ми предпочитания, количествата не те оставяха гладен, пълна идилия … но кратка. Въодушевлението ми секна още първите дни, когато трябваше да откажа шоколадите и всички сладки неща.

Била съм пушачка и отказах цигарите веднага като забременях без проблем, но това беше мнооого по-трудно, просто си беше кошмар. Идеше ми да убия някой, ставах и лягах с ужасно настроение. И така 1 седмица (а ми се стори месец), после сякаш всичко мина и свикнах, даже виждах изкушенията в шкафа, но вече не ме привличаше нищо.

А Руми беше винаги насреща да ме окуражава и да отговаря на всичките ми въпроси. Смело мога да кажа, че не съм чувствала глад, което беше целта. И така на шега или не изкарах 2 месеца на менюто, а мислех че, няма да устискам и седмица 🙂

Зорът беше в началото, после някакси организмът се нагоди и изобщо не ми правеше впечатление. Дори и след тези 2 месеца продължавах да се храня по същия начин – без сладко и тестени неща и най-странното е, че ми харесваше :))

Друго голямо предимство на това меню беше, че всички рецепти бяха максимално опростени. Повярвайте, с 2 малки деца, нямах никакво намерение да варя, пека и т.н някакви манджи по цял ден, исках всичко да е максимално лесно за приготвяне и това беше идеален вариант за мен 🙂

Най-много се радвам, че с помощта на Руми успях не просто да отслабна, а преборих навика да се тъпча и промених изцяло хранителните си навици и в един момент персоналното меню се превърна в начин на живот 🙂 Е,не искам и да ви лъжа, позволявам си по някое изкушение от време на време – като награда за добрата работа :)))

За тренировките: Още в началото като намерих сайта бях много впечатлена. Много ме впечатли, че на всички упражнения Руми обясняваше как е правилно да се изпълняват, как да се разтегне и колко е важно това – все неща, които научавах за първи път.

Започнах с тренировките веднага, началото пак не беше никак розово 🙂 Първата седмица такава мускулна треска имах, че не можех да стана с бебето от дивана:) Да не говорим,че половината от упражненията не можех да изпълня. В началото не можах и 1 лицева опора да направя, да не говорим за странична дъска, а сега елате да ме видите – лицева опора и преминаване в странична дъска и “kick back” :))) Чак не мога да повярвам колко съм задобряла:)

Мисля,че това е най-приятното – да виждаш как напредваш и с всеки ден надхвърляш собствените си възможности.

Много трудно ми беше и да намеря време за тренировки, общо взето денят ми е доста запълнен. Но Руми винаги беше насреща и ме окуражаваше да тренирам когато мога и имам време. Понякога се е случвало да тренирам в 8 или 9 вечерта, но вече знаех, че важното е да се тренира:)

А много са ми ползите от тренировките и в най-обикновени дейности като например качване с бебе на ръце и 3 пазарски чанти до 3 етаж :)) (без асансьор естествено). Просто се чувствам някак по-силна и жизнена, не се задъхвам като изкача 5 стъпала и върша много неща с лекота. Не мисля изобщо да спирам да тренирам,това се превърна в нещо като ритуал или по-скоро ритъм на живот, ако изтърва ритъма и сякаш всичко се обърква:)

И така като тегля чертата резултатът е:

За около 4 месеца -12 кг., -11 см талия, -11 см ханш, -9 см бедро :))

Всичките ми познати и приятели са изненадани от “пълната ми промяна”:)) А вече ходенето по магазини изобщо не е гадно преживяване. Онзи ден отидох да си купя клин, а жената в магазина ми казва “За вас S или М размер, но за съжаление само големи номера са останали”:))) Направо ми идеше да я разцелувам тая женица – даже не съм усетила кога съм преминала към малките размери, но е страшно приятно :))

Руми,благодаря ти наистина за всичко, рядко се срещат такива отзивчиви и мили хора като теб 🙂 Истината е, че без теб нямаше да се справя, подкрепата в такъв момент, когато се бориш сам със себе си е много важна.

А на всички момичета, които сега започват или се чудят дали да го направят – не се чудете, вярвайте в себе си и ще успеете. Не го отлагайте за утре, щом аз успях значи и вие ще успеете, щом аз имам време с 2 деца, значи и вие имате.

Не се отказвайте, колкото и да ви е трудно – хубавите неща се случват трудно, но пък така е много по-сладко, когато знаеш, че сам си извоювал всичко … е разбира се и с подкрепата на Руми. Оставете се спокойно в ръцете й, тя знае какво прави и винаги ще е насреща за въпросите ви. Пожелавам ви много успех!!!

Ако искаш трайно да намалиш теглото си, трябва да работиш за промяна на начина на живот. Виж какво представлява програмата за промяна на начина на живот. Изпрати ми само 2 думи “искам промяна” и ще ти помогна да нагласиш храненето и тренировките спрямо твоето ежедневие.