Отслабване Дани

Днес искам да ви мотивирам с писмото на Дани, което тя изпрати преди 2 месеца. Реших да изчаквам преди да публикувам отзив (имам доста за публикуване), за да видя дали клиентите ще задържат резултатите. А Дани ме изненадваше приятно с новини през няколко седмици, и след написването на този отзив свали още 3.5 кг и постигна целта, която си беше поставила!

Ако искаш и за теб да изготвя персонално меню за перфектна форма, само с храните, които обичаш и без храните, които не обичаш, пиши ми на имейла.

Дани, страхотна си!

В последното си писмо Дани сподели, че няма време да тренира и използва програмата с Табата стил тренировки, защото е кратка, но за да не спрат да й действат кратките тренировки, 1 път седмично прави дълга 40-50 минутна тренировка – толкова приятно ме изненада, че е запомнила и прилага това, което съм й казвала 🙂 Оставям ви с разказа на Дани, като на места съм коригирала с по-актуални данни.
——
Винаги съм имала проблеми с теглото, най-общо казано не се харесвах. За това поне 2 пъти годишно се подлагах на доста жестоки диети, които имаха ефект, но за не повече от 3-4 месеца. След това си връщах килограмите. Попаднах на сайта на Руми, когато търсех подходящо захранване след поредната диета.

Много харесах тренировките и менюто. Започнах да тренирам редовно с Руми и следях сайта. Преди няколко месеца ми подариха дискове с един тренировъчен режим, който се оказа прекалено тежък за мен, а резултати не видях дори и след 4 седмици, само умората остана. Така започнах да напълнявам, просто спрях тренировки и май попрекалих с хапването началото на лятото.

Един ден се оказа, че са ми неудобни дрехи, които не са ми били тесни преди и това преля чашата. Веднага писах на Руми, за съвет и персонално меню. Чуствах се добре от нейните тренировки и бях убедена, че ще проработи комбинирано с подходящо хранене. Поставих прекалено много условия, обаче Руми ми угоди и се оказах с меню в един петъчен следобед 🙂

Започнах с персоналното меню в неделя, също и с тренировките. След паузата реших, че трябва да мина през всички нива на тренировки начинаещи, напреднали и супер напреднали. Беше ми малко странно да спазвам менюто през първата седмица, аз преди това хапвах 2 пъти на ден и 5те хранения ми се сториха трудни, но не беше толкова сложно, колкото ми изглеждаше. /Бележка от Руми: всъщност в менюто няма точно определени хранения, може и 3 пъти да се яде като се прибавят малките закуски към основните хранения. Няма и часове на хранене, яде се като е налице изгладняване, може и да се вечеря късно, стига да има 2 часа до сън./

След 5я ден нещата тръгнаха доста лесно, а на 8я ден бях във възторг – за първата седмица бях свалил 4 килограма. Разбира се това не е типично и е доста бърно, но аз се мотивирам най-много от резултатите, а тук ги виждах. /Бележка от Руми: 4 кг. е основно вода, но всички се радват на кантара 🙂 /

Започнах да тренирам и по-настървено от 3тата седмица започнах да тренирам по 2 пъти на ден (2та е кратката тренировка от 2ро ниво) и ефектът беше невероятен. В момента съм на 5та седмица на менюто и съм със 7 килограма по-лека, 5 см надолу от бюста, 14 см от талията, 8 от ханша и 6 от бедрото.
/Бележка от Руми: Актуалният напредък на Дани е:
-10 кг.
-15 см. от талията
-11 см. от ханша
-8 см. от бедрото/

Най-важното е, че се харесвам, а от доста време не ми се беше случвало. Чувствам се секси и си влизам в дрехите. Не смеех да помисля, че бих могла да стигна т.нар. перфектно тегло, защото започнах от 69 кг при ръст 168, но сега от позицията на 62 кг. /Бележка от Руми: Дани вече е 58.5 кг./ оставащите 4 не ми се струват невъзможни /Бележка от Руми: Браво Дани, постигна целта си!/.

Благодаря ти Руми, за менюто, тренировките и подкрепата всяка седмица и за търпението при безбройните ми въпроси. Сега само ми трябва да се науча да се храня правилно по време на пътуване 🙂 /Бележка от Руми: Дани вече няколко пъти пътува след това писмо и продължи да сваля, защото се научи да подбира храната и тренира докато пътува./.

Успех на всички, които сега започват с менюто и горещо го препоръчвам, на всички, които се чудят. Аз се чудих няколко месеца, а не беше необходимо да стигам онези невероятни килограми.

/Още от писмата на Дани/
Най-интересното е – мъжа ми, който, за да ме подкрепи в начинанието отслабване и влизане във форма, започна да вечеря като мен – а аз да готвя по-големи количества, ако останеше нещо той го и обядваше. Без конкретен режим той свали около 9 килограма за 2 месеца и половина 🙂 Сега и двамата сме много секси и то благодарение на теб 🙂

Искаш ли да промениш начина си на живот, а не просто отслабване за 1-2 месеца? Пиши ми на имейла и ще ти изготвя вкусно персонално меню