Добавете отзив

Отзиви от участници

diyana_fbi написа на 25.04.2024 12345

Програмата е страхотна, за седмица-две се забелязва прибиране в областта на корема и то без да следвам строго хранителен режим. Макар, че тренирам от почти 2 години някои тренировки са ми доста предизвикателни- правя паузи, не мога да направя 20 повторения. Но колкото толкова, не се отказвам и даже мисля след известно време да повторя тази програма, ефекта е осезаем.

vesradeva8 написа на 09.06.2023 12345

Стана ми любима програма! Ще направя задължително и тази за ниво 2-3. Смъкнах 6 см от талията, което е чудесно, защото точно там ми беше некомфортната зона. Тук-там леко се подават мускулчета, започвам да се харесвам :))) Минитата са изключително важни, смятам че те доста ми прибраха корема, както казва и Руми всъщност! Действа! Програма чудо! :)))))

Анна Косева написа на 08.08.2022 12345

Най-любимата ми програма.

Силвия Крумова написа на 10.01.2022 12345

Не смятах, че работа за корема ми е такъв приоритет, в смисъл мислех, че стягане на дупе и изобщо цяло тяло ми е по-важно. Направих Уникална и все пак пробвах Корем-мечта... Само за да разбера за пореден път колко невероятни упражнения е включила Руми! Наистина чувствам корема си по съвсем друг начин, промени се не само формата му, но и начина по който го усещам, започнах да усещам разни мускулчета, които дори не съм подозирала, че имам. Тазовото дъно се активира прекрасно. В резултат на това стойката ми дори се променя, по-изправена и стабилна съм. А не успявам да ги правя точно толкова често, колкото е предвидено, понякога поради разболяване или друго правя пауза по седмица и повече, за мен е важно да се връщам и да не спирам. Нито спазвам специален хранителен режим в момента. Въпреки това програмата (дори за начинаещи) работи блестящо за мен и аз за нея! Благодаря на Руми за старанието и усилията, които е вложила, оценявам го!