Богиня на плажа

Програма, с която гориш, извайваш цялото тяло и намаляваш стреса!

 • Начинаещи
 • Напреднали
 • Супер напреднали
 • Краен резултат
  издръжливост, oтслабване, извайване, намаляване на стреса
 • Времетраене
  30 минутни тренировки
 • Продължителност
  4-8 седмици
 • Уреди за тренировките
  без уреди

В програма “Богиня на плажа” треньорът Руми Илиева използва нов начин за оформяне на цялото тяло. Резултатът е стегнато тяло и ускорен метаболизъм, само за 30 минути на ден. За програмата не се изискват уреди (гирите са по желание), което дава възможността тренировките да се изпълняват навсякъде – у дома, по време на командировка, през ваканциите или просто, когато не ти се тренира с тежести, но искаш да се пораздвижиш.

Тренировките са подходящи за напълно начинаещи, напреднали и супер напреднали.

С тази програм работиш за издръжливост, оформяш божествено тяло, намаляваш стреса и се наслаждаваш на резултатите!

Само след 4-8 седмици с програмата:
⭐ стягаш цялото тяло
⭐ увеличаваш издръжливостта
⭐ намаляш стреса
⭐ гориш повече енергия
⭐ повишаваш тонуса и настроението

Вземи “Богиня на плажа” в онлайн фитнес студио Прекрасна

“Богиня на плажа” е подходяща за теб, ако искаш:

👌 да тренираш 30 минути
👌 да оформиш и стегнеш цялото тяло
👌 да увеличиш издръжливостта
👌 да напредваш в тренировките независимо, че не си у дома
👌 да поддържаш форма, докато си на море/екскурзия/командировка
👌 да намалиш стреса
👌 да гориш повече енергия
👌 да повишиш тонуса и настроението
Вземи “Богиня на плажа” в онлайн фитнес студио Прекрасна

Ето и какво споделят някои вече трениращи в Студиото момичета за програмата:

💬 Мария Стоева: Страхотна програма! Лека, приятна и неусетна! Правя я втора седмица и се чувствам заредена и все по-готова да се покажа по бански!

💬 stefinamilanova: Wow, невероятно предизвикателни тренировки за мен, но определено си заслужават потенето. Със сигурност ми помагат и с издръжливостта. Благодаря Руми и екип, страхотни както винаги! 🙂

💬 megiyordanova: Аз имам много сила, но 0 издръжливост, реших да се предизвикам с тази програма. За момента изпълнявам наполовина, че ако не и по-малко, и все едно съм клякала с 40 + кг във фитнеса. Страхотна програма. Смятам да впрегна всичкия си телешки инат и да повтарям тренировките, докато успея да завърша целия кръг. Бавно става, по малко всеки ден, но това е предизвикателството, нека ми е успешно! 🙂

💬 Ellie: Отлично! Супер натоварваща тренировка и то за кратко време!

💬 krassist: За да си Богиня, се изисква много труд, пот и тренировки, браво Руми за отличната нова програма!

💬 Антоанета Червенкова: Браво Руми, пак ми спря дъха:;))

 

В Студиото получаваш ОЩЕ:

👉 Рецепти, тренировки, предизвикателства и мотивация, за да постигнеш мечтата си за великолепно тяло!

👉 Всичко необходимо, за да се грижиш за себе си външно и вътрешно. Отворено е за теб 24 часа в денонощието и пасва на твоя ритъм на живот.

👉 Прекрасна, сплотена група, в която си говорим по женски, мотивираме се, вдъхновяваме се, споделяме трудностите и търсим решения заедно. Правим ежемесечни срещи онлайн на живо по интересни за теб теми.

👉 Неограничена подкрепа и напътствия от Руми – твоят личен фитнес треньор.

Ела в студио „Прекрасна“

Всичко за мечтаната форма - на едно място!

Два плана на цената на един

3 месечен план

119 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 3 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Два плана на цената на един

6 месечен план

179 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 6 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Два плана на цената на един

12 месечен план

299 .00
лв
 
 • ✓ Всички програми и тренировки
 • ✓ 5 менюта с рецепти -
 • Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

Плаща се наведнъж за 12 месеца
Намалението е до 21.07.2024 г.

Дочка Стефанова

48 години

Tренирала съм с всички програми на Руми! Последно тренирах с най-новата програма "Корем Мечта". Невероятна програма бих я повторила отново! Тренирам от март 2018г и продължавам да го правя и досега. Чувствам се жизнена и енергична, януари ще навършва 48 години, и до момента не съм била в по добра форма.

Зорница Славчева

30 години

Тренирам с Руми от началото на 2018 г., бих казала почти без прекъсване. Оказа се изключително постижимо това да си тонизиран, здрав и енергичен, посредством ежедневните малки крачки. В студиото се чувствам като дете в магазин за играчки, от който може да си вземе, каквото пожелае. Е, към днешна дата се чувствам все по комфортно в тялото си и все повече го предизвиквам!

Кристина Расташка

40 години

Тренирала съм с всички програми на Руми - "fit30", "Дупемания", "За Из Път", "Уникална", всички! Поддържам форма с нея от не знам кога. На 40 се чувствам прекрасно, особено докато правя ренегатско на стол със скок. Руми, благодаря че те има!

Райна Георгиева

41 години

Студио "Прекрасна" наистина е добра идея с неизчерпаеми възможности! За протокола, тренирам вече четвърта година с Руми започнах 60кг. 162см. постигнах 49кг. 162см. и не съм мърдала от това си постижение години. Не мога да кажа, че да тренирам ми е любимо, но го правя, защото тялото ми се чувства добре затова нямам намерение да спирам!

Десеслава Митева

32 години, майка на две деца

Тренирам с Руми, откакто я открих. Първото ми раждане беше 2015г., а второто 2017г. И през двете бременности тренирах и се хранех с балансираните менюта на Руми. Формата си възстанових с двете нейни програми "fit30" и "Дупемания". Всяка жена, когато роди си мисли, че няма как да се възстанови и да изглежда, както преди, но аз дори изглеждах и се чувствах по-добре и от преди бременността си.

Диана Борисова

38 години, с 2 деца

Руми, благодаря! Тренирам всеки ден и резултатите са у-ни-кал-ни! Тренировките са страхотни, разнообразни, интересни и натоварващи. Радвам се на раменете си, на стегнатите ръце и на корем, който не съм имала и на 20. На 38 с две деца съм в най-добрата си форма и продължавам напред!

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш достъп до тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Кога мога да започна?

  Веднага! Ако заплатиш плана си с банкова карта, Paypal или през платформата на Epay, услугата ти се активира веднага. Ако направиш банков превод, плащане на каса на Easypay, достъпът ти се активира в работни дни, когато преводът се отрази в нашата банкова сметка. Може да отнеме 24-48 часа.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен достъп до онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш достъп 30 дни до студиото. След този период преценяваш дали искаш да си удължиш достъпа или не. Същото важи и за 6 месечния достъп. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

 • Какви начини за плащане има и коя система за плащания използвате?

  Можеш да заплатиш за онлайн фитнес студио „Прекрасна“ по начин удобен за теб: банкова карта, Paypal, Epay платформата, на каса на Easypay, банков превод. Избери удобния за теб начин. Плащанията с банкови карти се извършват през системата на Epay, които са оторизирани от Борика. Ние не събираме данните на банковите карти. Плащанията са защитени от Epay.

Не намери отговор? Свържи се с нас