Направи 5000 крачки без да напускаш апартамента

Прекрасни, вече може да ходим и докато сме вкъщи:) Нали не мислите, че ще ви оставя без минимума от 5000 крачки на ден, даже и когато времето е лошо или пък сме под карантина 🙂

В днешната тренировка, докато ходя из хола, тренираме ръцете мноооого добре + не се стърпях да има активация на гърба, гърдите, бедрата и дупето. Не може да не минем през цялото тяло. В 99% от моите тренировки винаги има упражнения за цялото тяло, защото вярвам, че след това се чувстваме много по-добре, отколкото ако тренираме на сплитове (не съм против сплитовете).

Когато всяко мускулче е активирано, усещаш тялото си феноменално добре.

Тренировката е 100% импровизация. Подходяща е за начинаещи, за хора, които искат да ходят; за вработване след дълга почивка от тренировки; след боледуване (приятно лека е за вработване); като втора тренировка за деня, ако си в процес на отслабване.

Пръстенът отчете, че съм изгорила 250 ккал с тази тренировки, което е много!

Отвори прозореца широко да влезе чист въздух. Не се притеснявай, ако е зима, нека стане по-студено, тренировката ще те загрее добре. А и както казва Дейвид Синклер в книгата си Lifespan, тренировките и студа активират гените на младостта 🙂

Пусни си хубава музика и красиви пейзажи по travel tv 🙂

Когато става въпрос за ходене, моето любимо е по брега на морето, да стъпвам върху мокрия пясък и да чувам само звука от плискащите се вълни.

След първото гледане може да спреш моя звук и да слушаш, това което те разпуска и отнема стреса. Понякога така ми действа дивашка музика и танци “все едно никой не те гледа”, което също е чудесен начин да си направиш стъпките.

Един от най-активните ми под карантина дни беше, когато имах тренировка за деня и с детето 2 пъти танцувахме дивашки по 30 минути. В края на деня пръстенът ми показа голяма активност!