Отслабване Теодора

Теодора е невероятна, тренира сутрин 10 минути кратката аеробна тренировка от програмата за отслабване, а вечер прави съответната тренировка за деня (програмата за отслабване включва различна тренировка за всеки делничен ден).

Резултатът е страхотен, освен че е отслабнала вижда се и дефиниция на мускулите на ръцете, рамото, корема, а дупето й определено е секси 🙂
/публикувам писмото и снимките й с нейно разрешение/

Казвам се Теодора /съвпадение на имена – все борбени личности/. Аз съм на 36г, имам две прекрасни деца /на 8 и 3год/ и съпруг, които много обичам!!! Никога не съм била прекалено слаба – просто нормална 168см висока, 56-58кг, но след второто дете стигнах 62-64 и не можех да ги сваля, а и повечко целулит.

Аз не мога да пазя диета и да стоя гладна! Заради забързаното ежедневие – работа, деца, съпруг, домакинство, а и някои разглезващи процедури в студиото за красота, не остава ред за тренировки – все нещо ще почне да куца. Но все пак бях решила да опитам известно време да ходя на фитнес.

Започнах да търся зала с подходящо работно време и инструктор, но за да изпитам бъдещия си инструктор реших да се поровя из нета за подходяща програма – така попаднах на сайта на Руми – онлайн фитнес инструктор.

Представете си какво облекчение – не трябваше да губя от ценното си време за зала – всичко от вкъщи – СУПЕР!!! Разгледах тренировките и попаднах случайно на историята на Теодора Тонова 28 дни и реших да пиша на Руми.

От там е ясно – тя ми върна изготвена програма персонално меню + тренировъчна програма и започнах. В началото всичко изглежда трудно – тренировки, храна, а всички останали ангажименти си остават, но подредих ги, просто трябва да имаме време за нас, а всеки може да открадне 40 мин от времето си след или преди работа, за тренировка.

Относно храната – аз готвя на семейството различна храна, а за мен тази от менюто /но тя почти не изисква време/ и въпреки това ми остава ред да седнем да гледаме филм, да почета книга, списание, да сi поиграя с децата.

Чувствам се прекрасно – силна, жизнена и енергична!!! Резултатът след 6 седмици е 6.5 кг надолу, -5.5 см от ханш и -5.5см от бедро, а от талия -8см, целулитът видимо е намалял.

Относно глада – няма такъв, аз почти редовно преяждах, но със зеленчуците. Аз лично считам програмата и тренировките за моя начин на живот от тук нататък – тя се вмества идеално в моя забързан живот, а и не е много ограничаваща – днес ти се преяло едно парче пица или торта – ок хапни, но вечерта и утре нещо по-разтоварващо, както и тренировки, но не може всеки ден сладко.

За всички, които искат да отслабнат – тренировки + съобразено хапване = здраво и красиво тяло, така че от мен действайте, уравнението наистина работи!!!

Теодора