Влез в перфектна форма и я запази завинаги. Виж във видеото как

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес инструктор

Ела в студиото сега

Опитай моя съвсем различен подход!

Работила съм с над 40 000 жени и съм разработила успешен метод за създаване на навици, специално за жени, който ще ти помогне да загубиш нежеланото тегло трайно.

Студиото не прилича на нищо, което до момента си пробвала.

Това е ежедневно обучение с лесни, малки стъпки за хранене, тренировки, изграждане на полезни навици, предназначени за жени, които искат трайна загуба на тегло. Върни увереността си, запали метаболизма си, и превърни тялото си в машина за изгаряне на мазнини!

Ела в студиото сега

Какво получаваш в Студиото

300+ тренировки, 500+ рецепти, 15+ тренировъчни програми, онлайн срещи на живо, затворена ФБ група – всичко в една платформа с възможност за персонализиране, специално разработена за жени от всички възрасти и физическа форма!

Достъп от всяка локация, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, от всяко устройство!

Apple-Devices2
feature-1

Тренировки

300+ тренировки организирани в програми, с които работиш за извайване на тялото. Отделяш 10-30 минути на ден за тренировки, които изпълняваш в домашни условия. Тренирай, когато искаш. Тренирай, колкото искаш. Тренирай, където искаш.

feature-1

Хранене

500+ рецепти организирани в различни менюта, от които избираш според любимите си храни. Не е нужно да ядеш пилешко с броколи от сутрин до вечер! В Студиото се храниш с пица, спагети, торта, каквото обичаш и влизаш в мечтаната форма!

feature-1

Калкулатор

Специално разработен калкулатор, който прецизно определя колко храна да приемаш на база твоите ежедневни навици, движение, данни (години, височина, килограми). Не гадай как да изградиш менюто си, използвай научен подход!

feature-1

Общност

Влизаш в затворена Фейсбук група (по твое желание), в която Прекрасни дами те подкрепят, отговарят на въпросите ти, мотивират те, вдъхновяват да продължаваш да напредваш към твоята цел. Връщаме те в правия път, когато кривнеш.

testimonials-image

Руми Илиева, твоят личен треньор, който се грижи за здравето ти отвътре навън

Помогнала съм на повече от 40 000 жени да влязат в мечтаната форма и да я задържат завинаги! Мога да ти покажа най-лесния начин да създадеш трайни здравословни навици, така че да избегнеш йо-йо ефекта.

Разбирам, че животът понякога може да бъде забързан, имаш много дини под една мишница – работа, семейство, приятели, лични интереси. Предлагам ти години проучвания, тесване на различни методи и една работеща формула – Студиото.

Тренировки, за които винаги имаш време. Ефективни за всяка възраст, независимо дали сега започваш да тренираш или имаш сериозен опит. Тренировките са изключително разнообразни и интересни. Можеш да избираш за кои проблемни зони да работиш.

Вярвам, че мисията ми е да помагам на жените да бъдат по-здрави и щастливи, и да сбъдват мечтите си!

Ела в студиото сега

Великолепните разултати на дамите, които тренират в Студиото

  • Кристина Атанасова

   Screenshot 2022-11-07 at 17.04.16
  • Веселина Петрова

   Преди години ползвах индивидуална програма, която за тогава си свърши работата, но не успях да напасна за себе си в дългосрочен план. Сега, връщайки се пак, с радост установявам колко много е надградила самата Руми и колко по-комплексно и цялостно подхожда към нещата, с акцент върху повишаване качеството на живот, осъзнато и спокойно изграждане на навици и добри избори. Винаги съм смятала, че е хубаво да се поглеждат емоциите и психологическия аспект на нещата и се радвам, че най-накрая някой от фитнес инструкторите адекватно изследва темата, дори и въпроси, които не са свързани с хранене и тренировки, и не се ограничава до предлагането на поредния продукт с меню, грамажи, калории и т.н.
   За мен, точно този подход беше тригерчето да се върна и мотивирам и да търся по-добро себеусещане. За което съм много щастлива и благодарна!

  • Яна

   Desislava-Petrova

Погрижи се за себе си, ти го заслужаваш

В Студиото имаш всичко необходимо на едно място, за да постигнеш мечтаната фигура и най-накрая да се чувстваш добре на плажа следващото лято! Не пропускай възможността, да станеш част от най-голямото онлайн фитнес Студио в България, създадено специално за жени!

Ела в студиото сега
 1. Присъедини се

  Ела в Студиото!
  Веднага след като се регистрираш и плащането ти се отрази, получаваш незабавен достъп до Студиото и видео с указания как да използваш ресурсите пълноценно, и започваш веднага!

 2. Започни промяната

  Разгледай ресурсите в Студиото и направи план за действие – избери си меню, тренировъчна програма и започни “Курс за изграждане на навици”. Това е планът да започнеш да губиш сантиметри от талията си веднага!

 3. Празнувай напредъка

  След 10 дни дрехите ти стават широки. Настроението ти се подобрява. Кожата и косата ти изглеждат по-здрави и бляскави. Отърваваш се от убеждението, че ТИ не можеш да си във форма, като си докажеш, че МОЖЕШ!

Възползвай се и влез в Студиото сега!

 • 3 месечен план

  109
  79 .
  лв

  26.33 лв. на месец

  ✓ Всички програми и тренировки
  ✓ 5 менюта с рецепти – Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

  КУПИ

  Плаща се веднъж за 3 месеца
  Предложението е валидно до 31.08.2023 г.

 • .
  лв

  19.83 лв. на месец

  ✓ Всички програми и тренировки
  ✓ 5 менюта с рецепти – Зимно, Лятно, Пъстро, Постно и Офисно

  6 месечен план

  Плаща се веднъж за 6 месеца
  Предложението е валидно до 31.08.2023 г.

Не можеш да решиш? Пробвай безплатно за 7 дни

✓ Получаваш 7 дни в Студиото с всички програми и тренировки

Пробвай безплатно

Имаш въпроси за студиото?

 • Какво е онлайн фитнес студио „Прекрасна“ и подходящо ли е за мен?

  Онлайн фитнес студио „Прекрасна“ е онлайн мястото със стотици тренировки и рецепти, с които може да тренираш и готвиш в комфорта на своя дом. Може да си в перфектна форма без да напускаш дома си. В студиото имаш тренировъчни програми за извайване на цялото тяло или разнообразни програми с акцент дупе, с акцент корем, 13 минутни тренировки (да, всяка тренировка е по-добра от никоя), тренировки подходящи за из път (когато пътуваш, на ваканция си), тренировки, които са подходящи при болежки в коленете, глезените, ставите и още много, много тренировки. За да гледаш тренировките от онлайн фитнес студио „Прекрасна“, трябва да имаш интернет връзка. Не можеш да използваш студиото, ако нямаш интернет.

 • Ще продължавам ли да бъда таксувана месец след месец?

  Не. Не взимаме автоматично никакви плащания. Ако избереш едномесечен план за онлайн фитнес студио „Прекрасна“, имаш 30 дни в студиото. След този период преценяваш дали искаш да продължиш в студиото или не. Същото важи и за 6 или 12 месечните планове. Плащаш еднократно в началото и след това сама преценяваш дали искаш да продължиш. Таксата е еднократна и се заплаща в началото на закупуване на плана.

Не намери отговор? Свържи се с нас